//Madridjoya-Bisutex
Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Van 12 tot en met 15 september organiseert Ifema Madrid de juwelen- en sieradenbeurzen Madridjoya en Bisutex.

Madridjoya
Madridjoya brengt gespecialiseerde juweliersbedrijven evenals warenhuizen, ontwerpers en fabrikanten samen en toont honderden innovatieve collecties van sieraden, zilver, goud en horloges. Dit jaar met vernieuwde openingsdagen; dus meer kansen en zakelijke mogelijkheden. De komende editie toont de nieuwste collectie voor herfst en winter in juwelen, casual en modelijnen, horloges en zilverwerk. De Mini-stands geven ruimte aan jonge ontwerpers en promoten nieuwe merken. In de Madridjoya Speakers’ Corner worden informatieve sessies aangeboden; u kunt hier diverse workshops en seminars bijwonen.

www.ifema.es/madridjoya

Bisutex
Bisutex is een ontmoetingspunt voor bedrijven in juwelen en accessoires. Gespecialiseerde bedrijven, cadeauwinkels, ontwerpers, warenhuizen en juweliers behoren tot de bezoekers van Bisutex. De beurs toont een groot assortiment in modejuwelen, naast talrijke lijnen met horloges, zonnebrillen, handtassen, riemen, haaraccessoires, sjaals, hoeden en kleine lederwaren. Het Archi-gebied bevat een selectie uit het medium-hoge segment in modejuwelen en accessoires, met ontwerp en kwaliteit als referentie. De Mini-stands promoten opnieuw jonge ontwerpers en nieuwe merken. De grote verscheidenheid aan tentoonstellingen op Bisutex, met meer dan 500 exposanten en merken in 2018, biedt een compleet scala aan informatie en is aldus de beursorganisatie dé plek om aankopen te doen voor het nieuwe seizoen.

www.ifema.es/bisutex

Heeft u interesse in een van de beurzen? Neem dan contact op met Intraservice, de agent van Feria de Madrid, via e-mail muriel@intraservice.nl.

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De leden van de FGZ profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures