Home/Business/Madridjoya
Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

De najaarseditie van de internationale sieradenbeurs Madridjoya vindt plaats van 12 tot en met 16 september in de Spaanse hoofdstad.

Deze beurs biedt nieuwe trends en ontwikkelingen op het gebied van sieraden en horloges. Er komen verschillende sectoren aan bod zoals gouden en zilveren juwelen, zilverwerk, edelstenen en parels, inscriptie van horloges, machines en winkeluitrusting.

Tegelijkertijd vinden de mode- en trendbeurzen Bisutex en Intergift plaats op de Ifema beurslocatie in Madrid. De beurzen zijn gespecialiseerd op het gebied van decoratie, juwelen en geschenken en worden net zoals Madridjoya tweemaal per jaar georganiseerd.

www.ifema.es/madridjoya_06/

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De leden van de FGZ profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures