Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Van 11 mei t/m 22 juni toont Galerie Ra nieuwe sieraden van Ela Bauer en Thea Tolsma.

Ela Bauer: Colour stories
Ela’s werk focust op kleur. De materialen die ze gebruikt, hars en siliconen, maken diverse kleurnuances en verschillende soorten tactiliteit mogelijk. Ze maakt er het liefst halssieraden mee, die als hermetische compositie prominent op het lichaam aanwezig zijn. Voor Ela hebben kleuren hun betekenis en vertellen bepaalde kleursequenties een verhaal. De meeste mensen geven kleur aan vorm. Ela geeft vorm aan kleur.

Thea Tolsma: Between one flower picked and the other given…
Thea Tolsma liet zich voor deze collectie uit metaal geconstrueerde bloemensieraden inspireren door wat ze ziet bij de rondleidingen die ze geeft in verschillende musea in Amsterdam. Zo combineerde ze voor Still Life, vrij naar de geschilderde bloemstillevens uit de 17e eeuw, verschillende bloemen tot een collier en maakte ze Wreath, gebaseerd op de oud-Griekse grafgiften in het Allard Pierson Museum; bloemenkransen van gouden mirte, een bloem die verwees naar welvaart en kuisheid.

www.galerie-ra.nl

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De leden van de FGZ profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures