Home/Business, Consumenten/Sieraden van Réka Fekete in Galerie Ra
Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Van 23 november t/m 21 december toont Galerie Ra nieuwe sieraden van Réka Fekete. Voor haar nieuwste collectie liet Réka Fekete zich inspireren door de vormgeving uit het Bauhausidioom.

Réka experimenteerde met verschillende manieren om afzonderlijke elementen – schakels – via soepele lijnen – kettingen – vloeiend aan elkaar te verbinden tot colliers. De complexe schakels, waarin ook kleuren opduiken, vormen composities op zichzelf en vinden met elkaar een speelse balans. Bij het dragen ‘dansen’ de vlakken, lijnen en kleuren en lijken ze het lichaam te strelen.

Gelijktijdig met Réka’s tentoonstelling brengt Ra een hommage aan een aantal kunstenaars onder de titel FINAL PARADE.

Na 43 jaar, 3 locaties, en zo’n 400 tentoonstellingen sluit Galerie Ra per 21 december 2019 definitief haar deuren. Galerie Ra is de kunstenaars en medewerkers, relaties en bezoekers zeer dankbaar voor hun inzet, betrokkenheid en support. Zij maakten de galerie tot een begrip en tot een succes, aldus Paul Derrez en Willem Hoogstede.

www.galerie-ra.nl

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De leden van de FGZ profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures