Home/Business/Tweede editie INOVA Collection
Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Van 24 t/m 26 augustus vindt vlakbij Frankfurt de tweede editie plaats van INOVA Collection, vakbeurs voor sieraden, edelstenen, uurwerken en accessoires.

De eerste editie van INOVA, vorig najaar, bleek een groot succes. Tijdens de tweede beurs biedt INOVA een kwalitatief hoog portfolio van exposanten, aldus de organisatie. “Onze eerste beurs trok een indrukwekkend aantal exposanten, we moesten zelfs een wachtlijst hanteren”, vertelt Axel Fehse, projectmanager INOVA Collection.

“Om zo veel mogelijk exposanten een plaats te kunnen geven, gaan we de ruimte tijdens de tweede beurs uitbreiden. Topmerken zoals BEDRA, Gerhard Kühnel, Govind Jain & Sohn, Diamond Group, Fine Gems Collection, Gebrüder Schaffrath, Hesse + Co., ILR-Collection, Kreuchauff, Manuela Carl, PINK CITY, Rolf Cremer, Triangel en vele andere hebben inmiddels gereserveerd voor de editie in augustus dit jaar.”

Op de komende INOVA zullen nog meer sieradenontwerpers hun juwelen presenteren. Naast sieraden en horloges gaat de beurs ook aandacht besteden aan verzekeringen, beveiligingssystemen, gereedschappen, verpakkingen en kassasystemen. Ook gaat INOVA workshops en trainingen op diverse gebieden verzorgen.

De grote voordelen van de beurs zijn volgens de organisatie de gratis toegang, kwaliteitscatering, ruime parkeergelegenheid, shuttle service naar het vliegveld van Frankfurt en betaalbare overnachtingsmogelijkheden.

www.inova-collection.de

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De leden van de FGZ profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures