Ons team2018-12-24T14:42:19+01:00

Dit is ons team van specialisten

Met dit kleine team van specialisten houden wij de kosten beheersbaar en de kennis paraat. Heeft u vragen, schroom niet om contact met ons op te nemen. Dit kan zowel persoonlijk per e-mail als ook telefonisch via telefoonnummer 070-386 77 77.

Patrick Thio
Patrick ThioDirectie, verenigingen en commissies
Patrick is directeur van het Federatiekantoor en daarnaast secretaris van de NJU, de VGZ en de verschillende commissies die onder de verenigingen vallen. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor diverse projecten en onderhoudt hij contacten met externe (branche)instellingen.
Carla van der Lubben
Carla van der LubbenSecretariële ondersteuning en receptie
Neemt u telefonisch contact met ons op? Grote kans dat u Carla als eerste aan de lijn krijgt. Naast telefoon en receptie ondersteunt Carla o.a. de secretariaten van NJU, VGZ en Beveiligingscommissie.
Linda Verdam
Linda VerdamSecretareële ondersteuning, receptie, website en evenementenorganisatie
Ook Linda is een eerste aanspreekpunt bij de FGZ. Zij beantwoordt uw vragen of verwijst u door. En, net als Carla, ondersteunt zij de secretariaten en verricht zij secretarieel werk t.b.v. diverse projecten zoals Beleef het Sieraad. Linda organiseert de bijeenkomsten en is samen met Joke verantwoordelijk voor onze website.
Daniël Voskamp
Daniël VoskampAcquisitie vakblad Edelmetaal, projecten (o.a. promotie) en ledenwerving/ledenvoordeel
Bent u adverteerder en wilt u onder de aandacht komen van de hele sieraden- en horlogebranche? Neem dan contact op met Daniël. Daniël zet zich daarnaast in voor diverse projecten zoals promotie en ledenvoordeel.
Joke Sants
Joke SantsRedactie vakblad Edelmetaal, Edelmetaal Online, website, klachtenafhandeling
Joke is binnen de FGZ het aanspreekpunt wat betreft het vakblad Edelmetaal. Daarnaast stelt zij de nieuwsbrieven NJU, VGZ en Beveiliging samen en helpt ze u o.a. bij de afhandeling van klachten en het aanvragen van subsidie Sociaal Fonds detailhandel.

Raymond de Grood
Raymond de GroodAdministratie, OOGZ en Beveiligingscommissie
Heeft u vragen over uw factuur of heeft u andere administratieve vragen? Neem dan contact op met Raymond. Ook voor de Beveiligingscommissie en subsidieaanvragen OOGZ kunt u bij Raymond terecht.

FGZ lidmaatschap: wij helpen u ondernemen!

De Federatie Goud en Zilver overkoepelt de Nederlandse Juweliers en Uurwerkenbranche (NJU) en de Vereniging Goud- en Zilversmeden (VGZ). Hun leden worden automatisch lid van de FGZ en profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer weten over lid worden

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De FGZ overkoepelt de Nederlandse Juweliers en Uurwerkenbranche (NJU) en de Vereniging Goud- en Zilversmeden (VGZ). Hun leden worden automatisch lid van de FGZ en profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures