Een perfecte bouw en een perfect uiterlijk kan anderen van hun à propos brengen. De nieuwe Rado Captain Cook in brons en hightech keramiek behoort tot die categorie van perfectie. Het horloge heeft een sterke look in een sterke kast; het is een creatie die het oudste door mensen handen gemaakte materiaal combineert met een wonder der moderne materiaaltechniek. Dit is waar onze passie ligt, en waarin we ons beste werk afleveren – dat kun je voelen!

Het oogverblindende uiterlijk van de Captain Cook komt voort uit het rijke groen en de aardse brons tinten van het horloge. Deze natuurlijke kleuren versterken elkaar en brengen het beste in elkaar naar boven. Een winnende combinatie die is ontworpen om de tand des tijds te weerstaan en zich door alle trends heen te bewegen.

De perfect vormgegeven bronzen kast van de Captain Cook Bronze combineert prachtig met het verhoogde saffierglas boven de wijzerplaat, de bronzen lunet met een inleg van hightech keramiek en een titanium kastdeksel met saffierglas. De donkergroene lederen band is de perfecte afwerking van dit mooie horloge.

De vlekkeloze werking van de Captain Cook is in balans met zijn indrukwekkende uithoudingsvermogen. Beide worden verzorgd door het Zwitserse ETA C07-uurwerk, dat met een gangreserve van tot wel 80 uur een gegarandeerde precisie blijft leveren ook als het langdurig niet gedragen of opgewonden wordt.

Oud en modern, vintage en eigentijds, traditioneel en innovatief, duurzaam en innovatief: de Rado Captain Cook Bronze is een horloge vol contrasten. Het is ontworpen om er een leven lang goed uit te zien en is daardoor een levende legende.
Met deze schoonheid in brons en groen, kun je niet alleen zien waarom Rado het verschil maakt, je kunt het ook voelen!

Over Rado
Rado staat bekend als de Master of Materials vanwege de manier waarop het de traditionele horloge-industrie heeft veranderd. Het merk speelt een leidende rol sinds de introductie van hightech keramiek, ultralicht hightech keramiek, gekleurd hightech keramiek en CeramosTM in zijn designcollecties. Het merk won vele design-awards en schreef talloze prestigieuze internationale prijzen op zijn naam. Rado wordt beschouwd als de meest innovatieve ontwerper in de hedendaagse horlogewereld en heeft als pionier en leider altijd het niveau in de branche bepaald en verhoogd.

www.rado.com