/, Nieuws/From Denmark with love

From Denmark with love

Rood. De kleur van passie, perfect gestifte lippen, rozen in volle bloei en natuurlijk de liefde. De Miami Stretch van Danish Design is jouw perfecte Valentijnsdag companion.

Het model is een variatie op de bekende Urban Square en is voorzien van een vuurrood suède bandje en een goudkleurig roestvrijstalen rechthoekig klokje.
Een perfecte samenkomst van kleur, stijl en lancerings maand. De liefde is goud, de liefde is rood, de liefde komt samen in deze vurige Miami Stretch.

www.danishdesign.com

Door |2019-02-08T14:46:12+00:008 februari 2019|Rubriek Branchenieuws, Nieuws|Label: , , |

Over de auteur:

Linda is een van uw eerste aanspreekpunten bij de FGZ. Zij beantwoordt uw vragen of verwijst u door. Daarnaast ondersteunt zij de secretariaten en verricht zij secretarieel werk t.b.v. diverse projecten zoals Beleef het Sieraad. Linda organiseert de bijeenkomsten en is samen met Joke verantwoordelijk voor onze website.

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De FGZ overkoepelt de Nederlandse Juweliers en Uurwerkenbranche (NJU) en de Vereniging Goud- en Zilversmeden (VGZ). Hun leden worden automatisch lid van de FGZ en profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures