/, Nieuws/Fromanteel Tulip 65 Chrono legt bijzondere route af

Fromanteel Tulip 65 Chrono legt bijzondere route af

Het Nederlandse horlogemerk Fromanteel lanceert een nieuwe special edition: De Tulip 65 Chrono. Een uniek ontwerp ter ere van het 65e jubileum van de Tulpenrallye. Het horloge was eerder alleen beschikbaar als pre-order voor Tulpenrallye- participanten.

Vanaf maart tot en met mei 2018 hebben andere liefhebbers ook de mogelijkheid dit exclusieve horloge te bewonderen tijdens de Tulip Road Show. Het is dan ook tijdelijk mogelijk een pre-order te plaatsen.

Limited Edition: De Tulip 65 Chrono
Het horloge is de nieuwste toevoeging aan de Fromanteel Tulip Series. De elegante rondingen, de donkere wijzerplaat en de kalfsleren band doen denken aan de schoonheid van klassieke auto’s, het dashboard en de geur van de leren bekleding. Het sportieve en tevens klassieke design is ook te danken aan alle gereden kilometers die een grote inspiratiebron zijn geweest. Het traditionele Tulpenrallye logo, de chronograaf-functie en de coördinaten van de startlocatie Mandelieu zijn slechts enkele bijzondere elementen die terugkomen in het design.

Tulip Road Show
Zoals de equipe zich van punt naar punt verplaatst, doet de Tulip 65 Chrono dit ook. Tijdens de Road Show is het horloge wekelijks te bezichtigen op een andere locatie. Het is dan mogelijk het horloge om de pols te zien en te voelen. Het exclusieve horloge was eerst alleen te bestellen als pre-order voor Tulpenrallye-participanten. De komende acht weken ook voor andere liefhebbers.

De Tulip Road Show agenda (resterende data 2018)
17-22 april: Marijke Mul Sieraadontwerp & Goudsmid, Gierstraat 67, 2011 GB Haarlem
24-29 april: Tuijn Optiek & Juwelier, Aarkade 1-2, 2406 BV Alphen aan de Rijn
1-6 mei: Juwelier Martens van Lijf, Muntstraat 8, 6211 EJ Maastricht
8-13 mei: Top Time Juwelier, Spijkerboorsteeg 10, 7411 JG Deventer
15-20 mei: Juwelier Van Moorsel, Molendijk 45, 3262 AH Oud-Beijerland

Wilt u langs komen om ook de Tulip 65 Chrono te bewonderen? Neem dan contact op met de betreffende locatie om er zeker van te zijn dat het horloge aanwezig is.

Official Time Partner
De internationale Tulpenrallye viert dit jaar haar 65e jubileum. Als Official Time Partner was het aan het Nederlandse horlogemerk Fromanteel om een jubileumhorloge te ontwerpen. Het resultaat: De Tulip Chrono 65. Sinds het 60e jubileum zijn de Tulpenrallye en Fromanteel official Time Partners. De Fromanteel Tulip 65 Chrono is het 5e jubileumhorloge op een rij.

www.fromanteel-watches.com

fromanteel

Door |2018-04-17T08:48:04+00:009 april 2018|Rubriek Branchenieuws, Nieuws|Label: , |

Over de auteur:

Joke is binnen de FGZ het aanspreekpunt wat betreft het vakblad Edelmetaal. Daarnaast stelt zij de nieuwsbrieven NJU, VGZ en Beveiliging samen en helpt ze u o.a. bij de afhandeling van klachten en het aanvragen van subsidie Sociaal Fonds detailhandel.

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De FGZ overkoepelt de Nederlandse Juweliers en Uurwerkenbranche (NJU) en de Vereniging Goud- en Zilversmeden (VGZ). Hun leden worden automatisch lid van de FGZ en profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures