/, Ledennieuws/G. van Leeuwen draagt activiteiten over aan PDA Group

G. van Leeuwen draagt activiteiten over aan PDA Group

Per 1 januari 2019 draagt sieradengroothandel G. van Leeuwen in goed overleg haar activiteiten aan de PDA Group over. Peter van Leeuwen blijft als adviseur aan het nieuwe Van Leeuwen onder de PDA Group verbonden.

G. van Leeuwen, groothandel in sieraden, ziet de PDA Group als de aangewezen partij om de professionele knowhow van het familiebedrijf voor de toekomst te waarborgen. De PDA Group is verheugd dat zij haar activiteiten in de juweliersbranche op deze manier kan uitbreiden. De komende periode zal worden gebruikt om de plannen voor 2019 nader in te vullen en de overgang te stroomlijnen.

G. van Leeuwen zet tot 31 december 2018 haar diensten en leveringen voort vanuit Wassenaar. Per 2 januari 2019 zullen alle activiteiten vanuit de PDA Group in Zaandam plaats gaan vinden.

Door |2018-10-26T16:46:09+00:0026 oktober 2018|Rubriek Branchenieuws, Ledennieuws|

Over de auteur:

Joke is binnen de FGZ het aanspreekpunt wat betreft het vakblad Edelmetaal. Daarnaast stelt zij de nieuwsbrieven NJU, VGZ en Beveiliging samen en helpt ze u o.a. bij de afhandeling van klachten en het aanvragen van subsidie Sociaal Fonds detailhandel.

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De FGZ overkoepelt de Nederlandse Juweliers en Uurwerkenbranche (NJU) en de Vereniging Goud- en Zilversmeden (VGZ). Hun leden worden automatisch lid van de FGZ en profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures