/, Nieuws/Garmin gaat samenwerken met Spotify

Garmin gaat samenwerken met Spotify

Garmin International kondigt een integratie aan met Spotify, ’s werelds grootste muziekstreamingservice, op compatibele Garmin muziekhorloges. Garmin klanten en Spotify Premium gebruikers met een Fenix 5 Plus horloge kunnen nu audio op hun horloge opslaan, waardoor muziek gedownload en afgespeeld kan worden zonder telefoon.

“Spotify is de populairste muziekstreamingservice in de wereld. We zijn verheugd met hen te mogen samenwerken om onze klanten meer mogelijkheden te bieden om onderweg muziek te luisteren”, aldus René Dijk, productmanager van Garmin Nederland. “Of je nu een rock, pop, klassiek of country fan bent, met toegang tot miljoenen tracks op Spotify, weten we zeker dat Garmin gebruikers iets kunnen vinden dat bij hun stemming past.“

Spotify Premium gebruikers kunnen playlists samenstellen met al hun favoriete nummers, deze via Wifi synchroniseren met hun compatibel Garmin muziekhorloge en via de Spotify app op het Garmin horloge afspelen. Nieuwe gebruikers kunnen Premium Spotify gratis proberen via spoti.fi./offer.
De Spotify app is nu beschikbaar in de Connect IQ app store voor Garmin gebruikers die een Fenix 5 Plus serie horloge gebruiken. De Fenix 5 Plus serie is Garmin populairste multisport GPS smartwatch die is ontworpen voor atleten en avonturiers in alle soorten en maten.

www.garmin.com

Door |2018-10-04T15:07:16+00:004 oktober 2018|Rubriek Branchenieuws, Nieuws|Label: , |

Over de auteur:

Joke is binnen de FGZ het aanspreekpunt wat betreft het vakblad Edelmetaal. Daarnaast stelt zij de nieuwsbrieven NJU, VGZ en Beveiliging samen en helpt ze u o.a. bij de afhandeling van klachten en het aanvragen van subsidie Sociaal Fonds detailhandel.

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De FGZ overkoepelt de Nederlandse Juweliers en Uurwerkenbranche (NJU) en de Vereniging Goud- en Zilversmeden (VGZ). Hun leden worden automatisch lid van de FGZ en profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures