/, Ledennieuws/Gratis naar Madridjoya en Bisutex

Gratis naar Madridjoya en Bisutex

De FGZ heeft, in samenwerking met Intraservice (de Benelux-agent van Feria de Madrid) bezoekerskaarten voor de vakbeurzen Madridjoya en Bisutex kunnen regelen voor NJU- en VGZ-leden ter waarde van € 60. U verkrijgt hiermee gratis toegang tot beide beurzen.

Madridjoya
De komende editie toont de nieuwste collecties voor lente-zomer 2019 op het gebied van juwelen, casual en modelijnen, horloges en zilverwerk, met daarnaast vele innovatieve ideeën gericht op campagnes voor belangrijke aankomende evenementen zoals Valentijnsdag en Moederdag, evenals bruiloften, doopsels en communies.

Madridjoya brengt gespecialiseerde juweliersbedrijven evenals warenhuizen, ontwerpers en fabrikanten samen en toont honderden innovatieve collecties van sieraden, zilver, goud en horloges. Dit jaar met vernieuwde openingsdagen en dus meer kansen en zakelijke mogelijkheden.

Kijk hier voor meer informatie

Bisutex
BISUTEX toont een groot assortiment in modejuwelen, naast talrijke lijnen met horloges, zonnebrillen, handtassen, riemen, haaraccessoires, sjaals, hoeden en kleine lederwaren. Kortom, hier wordt het lente-zomerseizoen 2019 geïntroduceerd, met talloze voorstellen gericht op vieringen en ceremonies.

Bisutex is een ontmoetingspunt voor bedrijven in juwelen en accessoires. Gespecialiseerde bedrijven, cadeauwinkels, ontwerpers, warenhuizen en juweliers behoren tot de bezoekers van Bisutex.

Kijk hier voor meer informatie

Aanvragen gratis toegangskaarten
Heeft u interesse? Neem dan contact op met Intraservice, de agent van Feria de Madrid, via e-mail: muriel@intraservice.nl

Vermeld hierbij de volgende gegevens:
• bedrijfsnaam • contactpersoon • e-mailadres • telefoonnummer • lidmaatschapsnummer

Door |2019-01-11T16:14:50+01:0011 januari 2019|Rubriek Branchenieuws, Ledennieuws|Label: , |

Over de auteur:

Joke is binnen de FGZ het aanspreekpunt wat betreft het vakblad Edelmetaal. Daarnaast stelt zij de nieuwsbrieven NJU, VGZ en Beveiliging samen en helpt ze u o.a. bij de afhandeling van klachten en het aanvragen van subsidie Sociaal Fonds detailhandel.

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De FGZ overkoepelt de Nederlandse Juweliers en Uurwerkenbranche (NJU) en de Vereniging Goud- en Zilversmeden (VGZ). Hun leden worden automatisch lid van de FGZ en profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures