Gucci breidt het aanbod voor heren uit met vijf innovatieve nieuwe automatische horloges van 40 mm. Daaronder een nieuw Zwitsers uurwerk met GMT-functie en een extra urenwijzer in de vorm van een slang, voor het bijhouden van de tijd in een tweede tijdzone, en een opvallende rand van smaragdgroen krokodillenleer.

Daarnaast heeft het merk de G-Frame horlogecollectie uitgebreid met een nieuw model en een diversiteit aan stijlen die de designkenmerken van het merk combineren met eigentijdse details. Opvallend is een aantal veelzijdige nieuwe modellen met verwisselbare bandjes zoals de variant in geelgoud PVD met een crème-rood-blauwe Sylvie House Web paarlemoeren wijzerplaat die wordt gecombineerd met een bruin getextureerd bandje van slangenleer. Die kan worden afgewisseld met een aantal alternatieve bandjes van slangenleer in verschillende soorten wit, rood of blauw, elk voorzien van een gespsluiting in geelgoud PVD.

Gucci komt verder met een nieuwe interpretatie van een klassiek horloge binnen de G-Timeless lijn. Een van deze uitvoeringen in 38 mm geeft de collectie een levendige kleurinjectie met het slangmotief in rood, zwart en wit op een zilveren wijzerplaat. Een stalen kast en een bandje in staal of staal met geelgoud PVD maken deze nieuwe ontwerpen af.

www.gucci.com