/, Nieuws/Gucci: nieuwe horloges

Gucci: nieuwe horloges

Gucci breidt het aanbod voor heren uit met vijf innovatieve nieuwe automatische horloges van 40 mm. Daaronder een nieuw Zwitsers uurwerk met GMT-functie en een extra urenwijzer in de vorm van een slang, voor het bijhouden van de tijd in een tweede tijdzone, en een opvallende rand van smaragdgroen krokodillenleer.

Daarnaast heeft het merk de G-Frame horlogecollectie uitgebreid met een nieuw model en een diversiteit aan stijlen die de designkenmerken van het merk combineren met eigentijdse details. Opvallend is een aantal veelzijdige nieuwe modellen met verwisselbare bandjes zoals de variant in geelgoud PVD met een crème-rood-blauwe Sylvie House Web paarlemoeren wijzerplaat die wordt gecombineerd met een bruin getextureerd bandje van slangenleer. Die kan worden afgewisseld met een aantal alternatieve bandjes van slangenleer in verschillende soorten wit, rood of blauw, elk voorzien van een gespsluiting in geelgoud PVD.

Gucci komt verder met een nieuwe interpretatie van een klassiek horloge binnen de G-Timeless lijn. Een van deze uitvoeringen in 38 mm geeft de collectie een levendige kleurinjectie met het slangmotief in rood, zwart en wit op een zilveren wijzerplaat. Een stalen kast en een bandje in staal of staal met geelgoud PVD maken deze nieuwe ontwerpen af.

www.gucci.com

Door |2018-05-08T16:08:53+00:008 mei 2018|Rubriek Branchenieuws, Nieuws|Label: |

Over de auteur:

Joke is binnen de FGZ het aanspreekpunt wat betreft het vakblad Edelmetaal. Daarnaast stelt zij de nieuwsbrieven NJU, VGZ en Beveiliging samen en helpt ze u o.a. bij de afhandeling van klachten en het aanvragen van subsidie Sociaal Fonds detailhandel.

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De FGZ overkoepelt de Nederlandse Juweliers en Uurwerkenbranche (NJU) en de Vereniging Goud- en Zilversmeden (VGZ). Hun leden worden automatisch lid van de FGZ en profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures