/, Nieuws/Gucci Timepieces & Jewelry opent nieuwe shop-in-shop in Rotterdam

Gucci Timepieces & Jewelry opent nieuwe shop-in-shop in Rotterdam

Afgelopen mei was Edelmetaal bij de onthulling van de nieuwe shop-in-shop van Gucci Timepieces & Jewelry in De Bijenkorf in Rotterdam. De shop-in-shop is de eerste van het merk in Nederland.

Het designconcept van Gucci in De Bijenkorf combineert wandplaten en pilaren van Calacatta Oro-marmer met kersenrood leer en stoffering in kersenrood fluweel. Met typische bagagehandgrepen en randen met studs herinneren de leren toonbanken aan klassieke reis- en hutkoffers die beelden oproepen van ontdekkingsreizen en avontuur.

De horloges liggen onder glazen stolpen op blauwgroene fluwelen kussentjes met studs en staanders. Zo komen volgens Gucci hun verhalen en schoonheid tot leven op een sprankelende manier die tot de verbeelding spreekt. Verlichte Gucci-logo’s, lichtspots en blinkend glas zorgen verder voor een spel van schaduw, licht en verschillende texturen.

Gucci werd opgericht in Florence in 1921 en is een van de grootste luxe modemerken ter wereld. Het merk staat naar eigen zeggen bekend om zijn creativiteit, innovatie en Italiaans vakmanschap. Gucci is onderdeel van de Kering Groep, die wereldleider is op het gebied van kleding en accessoires en een aantal sterke luxe-, sport- en lifestylemerken voert.

www.gucci.com

Door |2018-06-18T10:03:51+00:0028 mei 2018|Rubriek Branchenieuws, Nieuws|Label: , |

Over de auteur:

Linda is een van uw eerste aanspreekpunten bij de FGZ. Zij beantwoordt uw vragen of verwijst u door. Daarnaast ondersteunt zij de secretariaten en verricht zij secretarieel werk t.b.v. diverse projecten zoals Beleef het Sieraad. Linda organiseert de bijeenkomsten en is samen met Joke verantwoordelijk voor onze website.

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De FGZ overkoepelt de Nederlandse Juweliers en Uurwerkenbranche (NJU) en de Vereniging Goud- en Zilversmeden (VGZ). Hun leden worden automatisch lid van de FGZ en profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures