De Men in Black zijn terug met een nieuwe look en een nieuw team. Ze dragen nog steeds dezelfde outfit, inclusief de Hamilton Ventura. Volgens het merk de perfecte accessoire voor deze wereldberoemde agenten, die de strijd aangaan met buitenaardse wezens.

De Hamilton Ventura speelt een belangrijke rol in alle Men in Black-films en vormt een sleutel tot hun personages, net als het zwarte pak, de zonnebril en de neuralyzer. Het is volgens Hamilton een van de populairste horloges van dit merk die vanaf de introductie in 1957 kan rekenen op trouwe fans. Sinds 1997 is het model onderdeel van het iconische Men in Black-uniform.

Sinds 1932 spelen Hamilton-horloges een grote rol in de filmindustrie. Ze schitterden al in meer dan 500 grote films en worden speciaal geselecteerd om te helpen personages te creëren en het plot uit te bouwen, vertelt Hamilton. “Onze horloges herken je direct aan de polsen van memorabele personages in de geschiedenis van het witte doek – met Men in Black voorop.”

In 2019 komen de Men in Black terug met een nieuw avontuur in Men in Black™: International. “Ze hebben de aarde altijd al beschermd tegen het gespuis van het universum, maar deze keer nemen ze het op tegen hun grootste wereldwijde bedreiging tot nu toe: een mol binnen de Men in Black-organisatie. Agenten M en H maken allebei deel uit van het Londense MIB-team en dragen allebei de Hamilton Ventura.”

“Agent M is nieuw maar heeft een gewaagde keuze gemaakt met de oorspronkelijke Ventura kleurcombinatie van een roestvrijstalen kast, een zwarte wijzerplaat en een zwarte leren band. Agent H is wat eigenzinniger en voor hem geldt: What you see is what you get. Hij heeft gekozen voor de Ventura Automatic met een automatisch H-10 uurwerk, een uitgesneden wijzerplaat en een bruine leren band.”

www.hamiltonwatch.com

Foto links:
Hamilton Ventura (H24411732) – Agent M (Tessa Thompson)
Kast: 32,3 x 50,3 mm roestvrij staal
Wijzerplaat: Zwarte wijzerplaat
Wijzers: Vernikkelde uren-, minuten- en secondewijzers
Uurwerk: Quartz
Horlogeband: Zwarte kalfsleren band met gespsluiting
Glas: Mineraalglas
Waterdichtheid: 5 bar (50 m)

Foto rechts:
Hamilton Ventura Auto (H24515551) – Agent H (Chris Hemsworth)
Kast: 34,7 x 53,5 mm roestvrij staal
Wijzerplaat: Open zilverkleurige wijzerplaat
Wijzers: Vernikkelde uren- en minutenwijzers met Super-LumiNova® en rode secondewijzer
Uurwerk: H-10 automatisch uurwerk met 80 uur gangreserve
Horlogeband: Bruine kalfsleren band met vouwsluiting
Glas: Saffierglas
Waterdichtheid: 5 bar (50m)