/, Nieuws/Ice-Watch naar Praag

Ice-Watch naar Praag

Afgelopen week heeft horlogemerk Ice-Watch zijn vier online ambassadeurs meegenomen naar één van de meest historische steden van Europa; Praag!

Praag was geheel in kerstsfeer en daarmee een mooi decor voor Ice-Watch om de kerstcampagne ‘Time is precious’ te promoten. De vier Nederlandse ambassadeurs konden op deze manier kennismaken met de wereldwijde campagne en deze tegelijkertijd met hun vele volgers delen via social media.
‘We hebben ingezet op het ultieme kerstgevoel, dat volledig tot uiting komt in de social media-uitingen van onze ambassadeurs’, aldus Samantha van der Leest, Community Manager van Ice-Watch.

‘Het doel van de trip was om voor de feestdagen zoveel mogelijk online zichtbaarheid voor Ice-Watch te genereren. En in het bijzonder voor de nieuwe ICE cosmos collectie. Dit hebben we gedaan door de focus te leggen op het creëren van de perfecte content, met in de hoofdrol onze vier ambassadors. Onze fotografe heeft zoveel mogelijk foto’s gemaakt en we hebben de volgers van Ice-Watch op Instagram live op de hoogte gehouden van ons avontuur met Instagram Stories.’

www.pdagroup.nl

Foto’s: Samantha Bosdijk

Door |2018-12-14T09:19:41+00:0014 december 2018|Rubriek Branchenieuws, Nieuws|Label: |

Over de auteur:

Joke is binnen de FGZ het aanspreekpunt wat betreft het vakblad Edelmetaal. Daarnaast stelt zij de nieuwsbrieven NJU, VGZ en Beveiliging samen en helpt ze u o.a. bij de afhandeling van klachten en het aanvragen van subsidie Sociaal Fonds detailhandel.

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De FGZ overkoepelt de Nederlandse Juweliers en Uurwerkenbranche (NJU) en de Vereniging Goud- en Zilversmeden (VGZ). Hun leden worden automatisch lid van de FGZ en profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures