/, Nieuws/Iconisch uurwerk voor op tafel

Iconisch uurwerk voor op tafel

ebel

Als onderdeel van de herintroductie van de EBEL Sport Classic is een iconische creatie uit de volgens het merk legendarische collectie teruggekeerd: de tafelklok.

Dit opvallende uurwerk is in bijna alle opzichten een perfecte replica van het polshorloge, aldus Ebel, met tweekleurig roestvrij staal en een gouden PVD-afwerking, afwisselend gepolijste en geborstelde oppervlakken, opvallende Romeinse cijfers en de vijf functionele schroeven die kenmerkend zijn voor EBEL. Het gegolfde patroon aan de achterzijde van de klok is een knipoog naar de iconische golfschakels van de horlogeband. Het enige duidelijke verschil is de afmeting van de klok. Met een diameter van 79,5 mm is deze Sport Classic
tafelklok een aanwinst op tafel, in de vitrinekast of op het nachtkastje.

De innovatieve Sport Classic-collectie uit de jaren ‘70 werd gekenmerkt door haar opvallende zachte lijnen, gladde structuur en vloeiende rondingen: eigenschappen die sindsdien kenmerkend zijn voor het merk EBEL. Een selectie nieuwe uurwerken wordt nu voor het eerst onthuld sinds de introductie van het originele ontwerp in 1977. Een icoon
Ontwaakt, vertelt het merk.

Een eenvoudig, maar tegelijk elegant ontwerp met zwarte cijfers en minutenwijzers tegen een zuiver witte wijzerplaat en een Zwitsers kwartsuurwerk dat ook een 24-uurswijzer heeft.

www.ebel.com

Door |2018-08-10T13:08:34+00:0010 augustus 2018|Rubriek Branchenieuws, Nieuws|Label: |

Over de auteur:

Joke is binnen de FGZ het aanspreekpunt wat betreft het vakblad Edelmetaal. Daarnaast stelt zij de nieuwsbrieven NJU, VGZ en Beveiliging samen en helpt ze u o.a. bij de afhandeling van klachten en het aanvragen van subsidie Sociaal Fonds detailhandel.

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De FGZ overkoepelt de Nederlandse Juweliers en Uurwerkenbranche (NJU) en de Vereniging Goud- en Zilversmeden (VGZ). Hun leden worden automatisch lid van de FGZ en profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures