/, Nieuws/Insignety genomineerd voor UK Jewellery Award

Insignety genomineerd voor UK Jewellery Award

Eén keer per jaar vindt de UK Jewellery Awards plaats, een belangrijke prijs binnen de sieradenindustrie. In de aanloop daarnaartoe zijn verschillende merken, waaronder Insignety uit Amsterdam, voor hun unieke werk in diverse categorieën genomineerd, zoals Brand to Watch, New Designer of the Year and Outstanding Contribution to the Industry.

Het event is altijd succesvol, maar was dit jaar helemaal feestelijk omdat het plaatsvond op een gloednieuwe locatie: het exclusieve Artillery Garden in Londen. Een locatie die naar verluidt even uniek is als het event en de winnaars. Meer dan 600 sieraden- en horloge-experts kwamen samen om te genieten van het allerbeste uit de branche. Gastheer van de avond was televisiepresentator en rugbyspeleer Gethin Jones.

Het Amsterdamse Insignety was genomineerd in de categorie Brand to Watch, samen met 7 andere merken waaronder beroemde als Karl Lagerfeld Jewellery. “Alhoewel we de award niet gewonnen hebben, was het wel een enorme eer dat we genomineerd waren voor deze prijs”, aldus Insignety. “Het was een inspirerende avond en een geweldige ervaring. We feliciteren alle winnaars en hopen natuurlijk dat we volgend jaar weer genonimeerd worden.”

www.insignety.com

Door |2018-07-13T11:21:09+00:0013 juli 2018|Rubriek Branchenieuws, Nieuws|Label: , |

Over de auteur:

Joke is binnen de FGZ het aanspreekpunt wat betreft het vakblad Edelmetaal. Daarnaast stelt zij de nieuwsbrieven NJU, VGZ en Beveiliging samen en helpt ze u o.a. bij de afhandeling van klachten en het aanvragen van subsidie Sociaal Fonds detailhandel.

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De FGZ overkoepelt de Nederlandse Juweliers en Uurwerkenbranche (NJU) en de Vereniging Goud- en Zilversmeden (VGZ). Hun leden worden automatisch lid van de FGZ en profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures