/, Nieuws/Introductie nieuwe sieradenlijn ‘Loot by Schiffmacher’

Introductie nieuwe sieradenlijn ‘Loot by Schiffmacher’

Op zondag 2, maandag 3 en dinsdag 4 september opent Trade Mart de deuren voor de vernieuwde editie van Retailbeurs Utrecht. Tijdens de beurs zal de bekende ‘tatoeage-koning’ en kunstenaar Henk Schiffmacher samen met zijn vrouw Louise aanwezig zijn om, in samenwerking met Brigitte Brus en Marieke Deckers, de sieradenlijn ‘Loot by Schiffmacher’ te introduceren.

Deze introductie vindt plaats op maandag 3 september om 12.00 uur in stand NM19, 1 op de eerste etage van de Jaarbeurs. Henk Schiffmacher geeft een presentatie over het ontstaan van de unieke zilverlijn ‘Loot by Schiffmacher’.

Start
‘Loot by Schiffmacher’ start met geselecteerde juweliers, die na inschrijving een VIP uitnodiging krijgen voor een officiële launch/media party in Amsterdam waar de gehele collectie wordt geïntroduceerd. De uitlevering van de collectie aan retailers vindt eind oktober/begin plaats.

Achtergronden
Henk Schiffmacher is zeer actief op het gebied van tatoeages en verzamelde tijdens rondreizen allerlei spullen die met de geschiedenis van de tatoeage te maken hadden. Hij heeft onder andere de leden van de Red Hot Chili Peppers en van Pearl Jam, Barry Hay, Herman Brood en Xandra Jansen, Anouk en Lady Gaga getatoeëerd.

Door |2018-08-31T17:01:37+00:0031 augustus 2018|Rubriek Branchenieuws, Nieuws|Label: |

Over de auteur:

Joke is binnen de FGZ het aanspreekpunt wat betreft het vakblad Edelmetaal. Daarnaast stelt zij de nieuwsbrieven NJU, VGZ en Beveiliging samen en helpt ze u o.a. bij de afhandeling van klachten en het aanvragen van subsidie Sociaal Fonds detailhandel.

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De FGZ overkoepelt de Nederlandse Juweliers en Uurwerkenbranche (NJU) en de Vereniging Goud- en Zilversmeden (VGZ). Hun leden worden automatisch lid van de FGZ en profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures