Op zondag 2, maandag 3 en dinsdag 4 september opent Trade Mart de deuren voor de vernieuwde editie van Retailbeurs Utrecht. Tijdens de beurs zal de bekende ‘tatoeage-koning’ en kunstenaar Henk Schiffmacher samen met zijn vrouw Louise aanwezig zijn om, in samenwerking met Brigitte Brus en Marieke Deckers, de sieradenlijn ‘Loot by Schiffmacher’ te introduceren.

Deze introductie vindt plaats op maandag 3 september om 12.00 uur in stand NM19, 1 op de eerste etage van de Jaarbeurs. Henk Schiffmacher geeft een presentatie over het ontstaan van de unieke zilverlijn ‘Loot by Schiffmacher’.

Start
‘Loot by Schiffmacher’ start met geselecteerde juweliers, die na inschrijving een VIP uitnodiging krijgen voor een officiële launch/media party in Amsterdam waar de gehele collectie wordt geïntroduceerd. De uitlevering van de collectie aan retailers vindt eind oktober/begin plaats.

Achtergronden
Henk Schiffmacher is zeer actief op het gebied van tatoeages en verzamelde tijdens rondreizen allerlei spullen die met de geschiedenis van de tatoeage te maken hadden. Hij heeft onder andere de leden van de Red Hot Chili Peppers en van Pearl Jam, Barry Hay, Herman Brood en Xandra Jansen, Anouk en Lady Gaga getatoeëerd.