/, Nieuws/Kasius: nieuwe collecties

Kasius: nieuwe collecties

In de vernieuwde stand op de Voorjaarsbeurs Jewels & Watches in Utrecht bood Kasius een groot nieuw assortiment zilveren en gouden sieraden. Ronde vormen zijn een trend, vertelt Kasius, en zijn om die reden in diverse gouden en zilveren sets terug te vinden.

Ronde vormen, bijvoorbeeld in een zilveren set met dichte ronde plaatjes, of in sets in zilver en goud bestaande uit ringen, hangers en oorhangers en in een gouden set met ronde plaatjes met subtiel diamantje.

Het parelsetje: elegant en modern zilveren set met zoetwaterparel, waarbij de ronde vorm van de parel ook terugkomt in het glanzende zilveren deel erboven. In bicolor geel- en witgoud biedt Kasius onder meer creolen, dubbel uitgevoerd, en een set bestaande uit collier en armband. En diamanten ringen zijn er in bicolor en in geheel witgoud, verkrijgbaar met diverse steenmaten en nu ook uitgevoerd met pavé gezette diamanten.

www.l-kasius.nl

Door |2018-04-12T14:24:24+00:0012 april 2018|Rubriek Branchenieuws, Nieuws|Label: |

Over de auteur:

Joke is binnen de FGZ het aanspreekpunt wat betreft het vakblad Edelmetaal. Daarnaast stelt zij de nieuwsbrieven NJU, VGZ en Beveiliging samen en helpt ze u o.a. bij de afhandeling van klachten en het aanvragen van subsidie Sociaal Fonds detailhandel.

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De FGZ overkoepelt de Nederlandse Juweliers en Uurwerkenbranche (NJU) en de Vereniging Goud- en Zilversmeden (VGZ). Hun leden worden automatisch lid van de FGZ en profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures