Ieder half jaar ontwerpen Coby en Elselien van Buuren een nieuwe collectie sieraden, zo ook voor het voorjaar van 2020. Dit seizoen is de collectie echter wel anders dan anders, aldus het Nederlandse sieradenmerk.

Jéh Jewels merkt een verschuiving in de markt van groot naar klein. “Ik merk dat de vraag naar grote colliers kleiner wordt”, zegt Elselien. “Natuurlijk blijven we wel grote colliers ontwerpen, daar staan we om bekend, maar daarnaast willen we ook graag dat de klant weet dat er bij Jéh ook fijnere colliers worden ontworpen.”

Fijne colliers
De collectie bestaat dit voorjaar vooral uit fijne sieraden met (ruwe) edelstenen. “Met deze nieuwe lijn sieraden kunnen sets gemaakt worden, maar ze zijn ook prachtig in combinatie met onze andere sieraden. De fijnere colliers zijn zeer geschikt voor de “layering” trend, waarbij meerdere colliers van verschillende lengtes samen worden gedragen.”

14-karaats 3D collectie
“Naast de edelstenen bestaan de sieraden, zoals u van Jéh gewend bent uit hoogwaardige materialen zoals 925 sterling (geoxideerd) zilver, zilver verguld, goldfilled en 9-karaats. De 14-karaats 3D collectie, die afgelopen voorjaar is gepresenteerd, is wegens succes uitgebreid met een flink aantal nieuwe modellen.”

Goldfilled
De populairste items in de collectie van Jéh Jewels zijn volgens Elselien nog altijd de goldfilled ringen. “Van deze bijzondere ringen, met vaak bewegende losse ringen, zijn er al diverse in de collectie. Dit seizoen zijn we er weer in geslaagd om een nieuwe eigenzinnige ring te ontwerpen. Deze ring is er, in tegenstelling tot de bestaande ringen, niet alleen als geelgouden goldfilled ring, maar ook als goldfilled rosé. De hamerslag in deze ring zorgt iedere keer voor een net andere authentieke uitstraling.” De nieuwe collectie is te zien op de website van Jéh Jewels, op Inhorgenta van 14 t/m 17 februari (hal C2-520) en op Jewels & Watches van 8 t/m 10 maart.

www.jehjewels.com