/, Nieuws/klokers Mindnight Blue

klokers Mindnight Blue

Op 18 september lanceert klokers de nieuwe klok-01 met wijzerplaat in Midnight Blue. Net zoals de oudere zus van het model met de witte wijzerplaat is ook dit horloge voorzien van drie roterende schijven, voor de weergave van uren, minuten en seconden, die tegen de klok in draaien en de tijd op een verticale as op 12 uur tonen.

De nieuwe klokers heeft een gepatenteerde 44 mm display en kan naar eigen wens op diverse banden gemonteerd worden door middel van een gepatenteerd fixing system. De Midnight Blue is geïnspireerd op het ‘blue hour’, net voor zonsopgang en zonsondergang. Op dat moment is de lucht gevuld met een intense kleur blauw, donkerder dan het blauw van overdag.

www.klokers.com

Door |2018-09-13T12:37:29+00:0013 september 2018|Rubriek Branchenieuws, Nieuws|Label: |

Over de auteur:

Joke is binnen de FGZ het aanspreekpunt wat betreft het vakblad Edelmetaal. Daarnaast stelt zij de nieuwsbrieven NJU, VGZ en Beveiliging samen en helpt ze u o.a. bij de afhandeling van klachten en het aanvragen van subsidie Sociaal Fonds detailhandel.

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De FGZ overkoepelt de Nederlandse Juweliers en Uurwerkenbranche (NJU) en de Vereniging Goud- en Zilversmeden (VGZ). Hun leden worden automatisch lid van de FGZ en profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures