Zweedse smartwatch nu ook in Nederland verkrijgbaar

Kronaby’s exclusieve smarthorloges zijn een knipoog naar de klassieke horlogetraditie, gecombineerd met de hedendaagse vraag naar moderne slimme technologie. Deze nieuwe generatie horloges combineert techniek en Scandinavisch design. De collectie bestaat uit vier klassieke lijnen – Apex, Sekel, Nord en Carat – en 50 diverse uitvoeringen, elk met zijn eigen karakteristieke kenmerken.

De filosofie achter het merk is om de focus te verleggen naar het optimaal en bewust benutten van ervaringen. Het dagelijkse leven verrassend gemakkelijk te maken en je de tijd laten doorbrengen waar je hart ligt. Kronaby wil dat je meer kunt ervaren in het leven en dat je meer controle over je tijd terugkrijgt. Dit wordt connected, not distracted genoemd.

De Kronaby technologie is in eigen huis ontwikkeld door topsoftware- en hardware-ingenieurs en biedt eindeloze mogelijkheden. Samen met de Kronaby-applicatie biedt het horlogefuncties zoals gefilterde meldingen, automatische tijdzone, stil alarm, Get Moving, muziekbesturing via bijvoorbeeld Spotify, camera-afstandsbediening en timer. Alles zorgvuldig gekozen en ontworpen om de gebruiker verbonden maar niet afgeleid te laten blijven.

Het horloge is compatibel met zowel Android als iOS. Met de gebruiksvriendelijke interface en het Scandinavisch design, biedt de Kronaby applicatie de gebruiker een persoonlijk aangepaste horloge ervaring.

Kronaby is verkrijgbaar via www.kronaby.com en in geselecteerde winkels in heel Europa, waaronder sinds oktober in Nederland, maar ook de VS, Canada, Japan en de Verenigde Arabische Emiraten.

Meer informatie via de Nederlandse distributeur voor additioneel beeld en test horloges: info@vensongold.com, +31(0)20 342 80 80