/, Nieuws/KRONABY: connected, not distracted

KRONABY: connected, not distracted

Zweedse smartwatch nu ook in Nederland verkrijgbaar

Kronaby’s exclusieve smarthorloges zijn een knipoog naar de klassieke horlogetraditie, gecombineerd met de hedendaagse vraag naar moderne slimme technologie. Deze nieuwe generatie horloges combineert techniek en Scandinavisch design. De collectie bestaat uit vier klassieke lijnen – Apex, Sekel, Nord en Carat – en 50 diverse uitvoeringen, elk met zijn eigen karakteristieke kenmerken.

De filosofie achter het merk is om de focus te verleggen naar het optimaal en bewust benutten van ervaringen. Het dagelijkse leven verrassend gemakkelijk te maken en je de tijd laten doorbrengen waar je hart ligt. Kronaby wil dat je meer kunt ervaren in het leven en dat je meer controle over je tijd terugkrijgt. Dit wordt connected, not distracted genoemd.

De Kronaby technologie is in eigen huis ontwikkeld door topsoftware- en hardware-ingenieurs en biedt eindeloze mogelijkheden. Samen met de Kronaby-applicatie biedt het horlogefuncties zoals gefilterde meldingen, automatische tijdzone, stil alarm, Get Moving, muziekbesturing via bijvoorbeeld Spotify, camera-afstandsbediening en timer. Alles zorgvuldig gekozen en ontworpen om de gebruiker verbonden maar niet afgeleid te laten blijven.

Het horloge is compatibel met zowel Android als iOS. Met de gebruiksvriendelijke interface en het Scandinavisch design, biedt de Kronaby applicatie de gebruiker een persoonlijk aangepaste horloge ervaring.

Kronaby is verkrijgbaar via www.kronaby.com en in geselecteerde winkels in heel Europa, waaronder sinds oktober in Nederland, maar ook de VS, Canada, Japan en de Verenigde Arabische Emiraten.

Meer informatie via de Nederlandse distributeur voor additioneel beeld en test horloges: info@vensongold.com, +31(0)20 342 80 80

Door |2018-11-08T14:43:07+00:008 november 2018|Rubriek Branchenieuws, Nieuws|Label: |

Over de auteur:

Joke is binnen de FGZ het aanspreekpunt wat betreft het vakblad Edelmetaal. Daarnaast stelt zij de nieuwsbrieven NJU, VGZ en Beveiliging samen en helpt ze u o.a. bij de afhandeling van klachten en het aanvragen van subsidie Sociaal Fonds detailhandel.

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De FGZ overkoepelt de Nederlandse Juweliers en Uurwerkenbranche (NJU) en de Vereniging Goud- en Zilversmeden (VGZ). Hun leden worden automatisch lid van de FGZ en profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures