/, Nieuws/Lapponia wint Duitse prijs

Lapponia wint Duitse prijs

Sieradenmerk Lapponia is in de prijzen gevallen in de categorie “Innovative Jewelry” van het toonaangevende Duitse vakblad Schmuck Magazine. Uit meer dan honderd inschrijvingen heeft de jury de nieuwe Kuu collectie van Lapponia de derde prijs toegekend.

De Kuu collectie, Kuu is Fins voor maan, is ontworpen door de Zweedse designer Martin Bergström. De ontwerper heeft zich laten inspireren op het maanlandschap en dat als vertrekpunt genomen om een zeer onderscheidende collectie te ontwerpen. De dit jaar gelanceerde collectie, de eerste die Bergström voor Lapponia maakte, bestaat uit afzonderlijke stukken van geoxideerd zilver die op meerdere manier te combineren zijn. Leverancier van Lapponia in Nederland is Sap Luxury Goods.

www.lapponia.com, www.sapluxurygoods.nl

Door |2018-09-04T12:19:01+00:004 september 2018|Rubriek Branchenieuws, Nieuws|

Over de auteur:

Joke is binnen de FGZ het aanspreekpunt wat betreft het vakblad Edelmetaal. Daarnaast stelt zij de nieuwsbrieven NJU, VGZ en Beveiliging samen en helpt ze u o.a. bij de afhandeling van klachten en het aanvragen van subsidie Sociaal Fonds detailhandel.

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De FGZ overkoepelt de Nederlandse Juweliers en Uurwerkenbranche (NJU) en de Vereniging Goud- en Zilversmeden (VGZ). Hun leden worden automatisch lid van de FGZ en profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures