/, Nieuws/Luxe nieuwe aanwinsten voor de dionysus-sieradencollectie

Luxe nieuwe aanwinsten voor de dionysus-sieradencollectie

Gucci brengt de Dionysus-collectie naar een luxer niveau met de introductie van drie kostbare sieraden. De nieuwe stukken zijn uitgevoerd in 18-karaat witgoud, bezet met briljant geslepen diamanten.

Voortvloeiend uit het gerenommeerde vakmanschap van het Huis vormen de nieuwste Dionysus-halsketting (0.99 karaat), -ring (0.56 karaat) en -oorbellen (0.40 karaat) een combinatie van zowel klassieke als eigentijdse elementen. Hun unieke design laat zien dat er enorm veel aandacht besteed is aan de details: zo is de sluiting van de halsketting versierd met diamant.

Voor de halsketting en oorbellen zijn traditionele technieken gebruikt, waardoor deze verfijnde sieraden een hoge mate van flexibiliteit aan de dag leggen. Kleine, onderling verbonden schakels zitten centraal weggewerkt en vormen zo delicate verbindingen voor uiterst elegante en vloeiende lijnen. Iedere schakel is bezet met een stervormige diamant voor extra schittering.

www.gucci.com

Door |2018-10-08T12:16:33+00:008 oktober 2018|Rubriek Branchenieuws, Nieuws|Label: , , |

Over de auteur:

Linda is een van uw eerste aanspreekpunten bij de FGZ. Zij beantwoordt uw vragen of verwijst u door. Daarnaast ondersteunt zij de secretariaten en verricht zij secretarieel werk t.b.v. diverse projecten zoals Beleef het Sieraad. Linda organiseert de bijeenkomsten en is samen met Joke verantwoordelijk voor onze website.

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De FGZ overkoepelt de Nederlandse Juweliers en Uurwerkenbranche (NJU) en de Vereniging Goud- en Zilversmeden (VGZ). Hun leden worden automatisch lid van de FGZ en profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures