/, Nieuws/Marc Jacobs: eerste smartwatch met touchscreen

Marc Jacobs: eerste smartwatch met touchscreen

Marc Jacobs introduceert zijn eerste collectie touchscreen smartwatches. Het touchscreen maakt zijn debuut in de Riley, het modieuze lichtgewicht horloge dat beschikt over hybride smartwatch-functionaliteiten.

Riley werkt met iOS- en Android-apparaten en draait op WearOS, het smartwatch-platform van Google, en het QualComm SnapDragon Wear 2100-platform. De smartwatch wordt verbonden met telefoons via bluetooth en biedt gebruiksvriendelijke notificaties, berichten, downloadbare apps van derden en hulp van de Google Assistant. Deze zomer verschijnt het horloge in drie varianten: een goudkleurige kast met wit siliconenbandje, een roségouden kast met een grijs siliconenbandje en een zwarte kast met zwart siliconenbandje.

De gepolijste kast van de smartwatch is voorzien van een siliconen-polsbandje, waardoor hij voor iedereen makkelijk te dragen is. Daarnaast is er een grote hoeveelheid aanpasbare wijzerplaten, van digitaal en retro tot opvallend.

www.marcjacobs.com

Door |2018-06-22T16:33:02+00:0022 juni 2018|Rubriek Branchenieuws, Nieuws|Label: |

Over de auteur:

Joke is binnen de FGZ het aanspreekpunt wat betreft het vakblad Edelmetaal. Daarnaast stelt zij de nieuwsbrieven NJU, VGZ en Beveiliging samen en helpt ze u o.a. bij de afhandeling van klachten en het aanvragen van subsidie Sociaal Fonds detailhandel.

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De FGZ overkoepelt de Nederlandse Juweliers en Uurwerkenbranche (NJU) en de Vereniging Goud- en Zilversmeden (VGZ). Hun leden worden automatisch lid van de FGZ en profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures