/, Nieuws/Marijke Mul: nieuwe sieraden geïnspireerd op emoties

Marijke Mul: nieuwe sieraden geïnspireerd op emoties

Sieraden van de hand van Marijke Mul zijn geïnspireerd op emoties. Ze bevatten een diepere betekenis en symboliek, vertelt de sieradenontwerpster, en zijn hierdoor meer dan mooi.

De Zonsopgangcollectie is bijvoorbeeld ontstaan vanuit het positieve gevoel van de opkomende zon aan het begin van een nieuwe dag. De Dansercollectie is ontworpen vanuit de liefde voor muziek en dans en de Verwikkelingscollectie vanuit de mooie verstrengeling met een dierbare.

Sommige stukken uit Marijkes huidige collectie zijn klassiekers met een twist, andere juist eigentijds en gedurfd. Ongeacht de stijl hebben haar ontwerpen één ding gemeen: ze zijn van tijdloze kwaliteit dankzij de hoogwaardige en zorgvuldig geselecteerde materialen en vervaardiging door vakmensen. Kortom, een Marijke Mul-ring, een paar oorsieraden, collier of armband staat voor een bijzonder ontwerp en persoonlijk sieraad dat een leven lang mee gaat.

www.marijkemul.nl

Door |2018-04-10T16:47:36+00:0010 april 2018|Rubriek Branchenieuws, Nieuws|Label: , |

Over de auteur:

Joke is binnen de FGZ het aanspreekpunt wat betreft het vakblad Edelmetaal. Daarnaast stelt zij de nieuwsbrieven NJU, VGZ en Beveiliging samen en helpt ze u o.a. bij de afhandeling van klachten en het aanvragen van subsidie Sociaal Fonds detailhandel.

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De FGZ overkoepelt de Nederlandse Juweliers en Uurwerkenbranche (NJU) en de Vereniging Goud- en Zilversmeden (VGZ). Hun leden worden automatisch lid van de FGZ en profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures