Loading...
Masterclass beveiliging2018-12-27T10:43:28+00:00

Gratis Masterclass Beveiliging

De Beveiligingscommissie van de Federatie Goud en Zilver organiseert compacte trainingen op locatie. In één dagdeel wordt aandacht besteed aan alle aspecten die met veiligheid te maken hebben. Daarnaast krijgt de ondernemer adviezen over een betere beveiliging van de winkel. De trainingen worden verzorgd door John Wielinga (voorzitter van de Beveiligingscommissie en oud-directeur van Schaap & Citroen). Na afloop van de training ontvangen de deelnemers een certificaat.

Training én advisering

In één ochtend of middag (avond in overleg) wordt aandacht gegeven aan alle aspecten die met veiligheid te maken hebben (er wordt geen overval in scène gezet). Daarnaast adviseert de trainer u over een betere beveiliging van uw winkel. Deze adviezen betreffen niet alleen technische zaken, maar ook juist de organisatorische kant van een betere beveiliging. Tijdens de Masterclass ontvangt u een syllabus en na afloop het certificaat “Organisatorische maatregelen beveiliging”.

Trainer

Voor deze trainingen kan de Federatie rekenen op de medewerking van John Wielinga (voorzitter van de Beveiligingscommissie en oud-directeur van Schaap & Citroen). Wielinga heeft een jarenlange ervaring met beveiliging van juwelierszaken en wil zich graag inzetten voor een veilige goud- en zilverbranche.

Meedoen

De Masterclass Beveiliging is niet alleen bedoeld voor leden van de verenigingen die bij de Federatie Goud en Zilver zijn aangesloten. Ook niet-leden kunnen inschrijven. Wij vinden dat alle juweliers en goudsmeden met een winkel mee zouden moeten doen aan deze trainingen. U bent verantwoordelijk voor uw winkel en uw personeel. Help mee om onze branche veiliger te maken!

Interesse?

Heeft u interesse in de overvaltraining? U kunt een email sturen naar beveiliging@fgz.nl of tel. 070 – 386 77 77.

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De FGZ overkoepelt de Nederlandse Juweliers en Uurwerkenbranche (NJU) en de Vereniging Goud- en Zilversmeden (VGZ). Hun leden worden automatisch lid van de FGZ en profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures