Speciale aanbieding voor leden!

Op 23 mei organiseert online marketingbureau Blauwe Monsters een masterclass SEO teksten schrijven met een speciale ledenkorting van 50%.

SEO (Search Engine Optimization) is het optimaliseren van websites om in Google gevonden te worden. Een belangrijk onderdeel hiervan is het schrijven van content. De uitdaging is om teksten te schrijven die niet alleen websitebezoekers interessant vinden, maar die ook door Google gewaardeerd worden. Want als Google begrijpt waar u over schrijft, zal uw website ook beter terugkomen in de zoekmachine van Google. Erg belangrijk dus!

Op 23 mei kunt u leren hoe u een dergelijke tekst schrijft. In een paar uur tijd weet u precies hoe u uw website moet gaan vullen met waardevolle content, zodat ook u online beter wordt gevonden! De masterclass wordt gegeven door Dennis Stokman, eigenaar en medeoprichter van Blauwe Monsters. Blauwe Monsters is sinds 2007 actief in de wereld van online marketing en heeft vele A-spelers geholpen in dit traject. Een aantal klanten zijn bijvoorbeeld Sanoma (Nu.nl), Brandfield en Cameranu.nl.

Blauwe Monsters biedt de leden van NJU en VGZ graag een korting aan. Normaal kost deelname aan de masterclass € 199, maar leden betalen slechts € 100.

Details
Masterclass SEO-content schrijven
Datum: 23-05-18
Tijd: 14:00 – 16:30
Locatie: Hogeschool InHolland Haarlem

U kunt zich via deze link inschrijven. U kunt de kortingscode opvragen bij de Federatie Goud en Zilver, federatie@fgz.nl.

www.blauwemonsters.nl