/, Ledennieuws/Masterclass teksten schrijven voor website

Masterclass teksten schrijven voor website

Speciale aanbieding voor leden!

Op 23 mei organiseert online marketingbureau Blauwe Monsters een masterclass SEO teksten schrijven met een speciale ledenkorting van 50%.

SEO (Search Engine Optimization) is het optimaliseren van websites om in Google gevonden te worden. Een belangrijk onderdeel hiervan is het schrijven van content. De uitdaging is om teksten te schrijven die niet alleen websitebezoekers interessant vinden, maar die ook door Google gewaardeerd worden. Want als Google begrijpt waar u over schrijft, zal uw website ook beter terugkomen in de zoekmachine van Google. Erg belangrijk dus!

Op 23 mei kunt u leren hoe u een dergelijke tekst schrijft. In een paar uur tijd weet u precies hoe u uw website moet gaan vullen met waardevolle content, zodat ook u online beter wordt gevonden! De masterclass wordt gegeven door Dennis Stokman, eigenaar en medeoprichter van Blauwe Monsters. Blauwe Monsters is sinds 2007 actief in de wereld van online marketing en heeft vele A-spelers geholpen in dit traject. Een aantal klanten zijn bijvoorbeeld Sanoma (Nu.nl), Brandfield en Cameranu.nl.

Blauwe Monsters biedt de leden van NJU en VGZ graag een korting aan. Normaal kost deelname aan de masterclass € 199, maar leden betalen slechts € 100.

Details
Masterclass SEO-content schrijven
Datum: 23-05-18
Tijd: 14:00 – 16:30
Locatie: Hogeschool InHolland Haarlem

U kunt zich via deze link inschrijven. U kunt de kortingscode opvragen bij de Federatie Goud en Zilver, federatie@fgz.nl.

www.blauwemonsters.nl

Door |2018-05-14T14:23:56+00:0011 mei 2018|Rubriek Branchenieuws, Ledennieuws|Label: , |

Over de auteur:

Joke is binnen de FGZ het aanspreekpunt wat betreft het vakblad Edelmetaal. Daarnaast stelt zij de nieuwsbrieven NJU, VGZ en Beveiliging samen en helpt ze u o.a. bij de afhandeling van klachten en het aanvragen van subsidie Sociaal Fonds detailhandel.

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De FGZ overkoepelt de Nederlandse Juweliers en Uurwerkenbranche (NJU) en de Vereniging Goud- en Zilversmeden (VGZ). Hun leden worden automatisch lid van de FGZ en profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures