//Maurits Mooij benoemd tot directeur Juwon

Maurits Mooij benoemd tot directeur Juwon

Per 1 oktober is Maurits Mooij benoemd tot mededirecteur van onderlinge verzekeringsmaatschappij Juwon. Hij volgt daarmee Theo Vermeulen op die 28 jaar samen met René de Langen medebeleidsbepaler van Juwon is geweest.

Maurits gaat zijn nieuwe functie combineren met het veldwerk. “Ik ken de gezichten achter de bedrijven die we adviseren en begeleiden”, zegt hij. “Persoonlijk contact onderhouden vind ik erg belangrijk en dat is ook wat een onderlinge als Juwon bijzonder maakt.” Juwon bestaat dit jaar dertig jaar en staat al die jaren bekend als dé verzekeringsmaatschappij die verstand van (juweliers)zaken heeft. “We hebben genoeg aan een half woord om juweliers, goud- en zilversmeden en uurwerkmakers te begrijpen.”

www.juwon.nl

Foto: Maurits van Hout

Door |2018-11-15T14:15:47+00:0013 november 2018|Rubriek Branchenieuws|

Over de auteur:

Joke is binnen de FGZ het aanspreekpunt wat betreft het vakblad Edelmetaal. Daarnaast stelt zij de nieuwsbrieven NJU, VGZ en Beveiliging samen en helpt ze u o.a. bij de afhandeling van klachten en het aanvragen van subsidie Sociaal Fonds detailhandel.

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De FGZ overkoepelt de Nederlandse Juweliers en Uurwerkenbranche (NJU) en de Vereniging Goud- en Zilversmeden (VGZ). Hun leden worden automatisch lid van de FGZ en profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures