Weet je nog dat Mi Moneda de harten van alle jewelry lovers sneller liet kloppen toen ze de zegelring terug op de kaart bracht? Fashionistas be aware… They’re now more colorful than ever! MM VINTAGE ICONS; de nieuwe collectie zegelringen en pendanten van Mi Moneda. Deze kleurrijke op Vintage geïnspireerde collectie heeft een iconische touch. Are you ready to make your look iconic?

De MM VINTAGE ICONS-collectie bestaat uit ovaalvormige zegelringen en pendanten met emaille; in klassiek zwart, maar ook bijzondere en opvallende kleuren. Je kiest eerst je favoriete zegelring of pendant en dan voeg je een icon toe. Wat het zo leuk maakt is dat deze icons (die je zelf in het sieraad plaatst) verwisseld kunnen worden. De icons passen op zowel de zegelringen als op de pendanten. Deze verwisselbare feature zorgt ervoor dat jij eindeloos kunt blijven combineren. De ene dag draag je jouw eigen initiaal om je vervolgens op een zonnige dag in Parijs te wanen met een schattige croissant. Of je nu voor een streetstyle, chic office, of natural beauty look gaat, je maakt ongetwijfeld een fashion statement met de MM ICONS-collectie.

It’s not the gift but the thought that counts
Voor velen is het altijd weer moeilijk om een origineel cadeau te bedenken voor de feestdagen. Met de MM VINTAGE ICONS-collectie kan dit niet misgaan. Mocht je twijfelen over welk icoontje het beste past bij je vriendin of zus dan kun je ook kiezen uit één van de drie setjes. De Love set, Paris set en de Nature set bestaan uit drie verschillende icoontjes die samen een mooie betekenis vormen.

www.mi-moneda.com