//Mi Moneda lanceert MM Vintage Icons

Mi Moneda lanceert MM Vintage Icons

Weet je nog dat Mi Moneda de harten van alle jewelry lovers sneller liet kloppen toen ze de zegelring terug op de kaart bracht? Fashionistas be aware… They’re now more colorful than ever! MM VINTAGE ICONS; de nieuwe collectie zegelringen en pendanten van Mi Moneda. Deze kleurrijke op Vintage geïnspireerde collectie heeft een iconische touch. Are you ready to make your look iconic?

De MM VINTAGE ICONS-collectie bestaat uit ovaalvormige zegelringen en pendanten met emaille; in klassiek zwart, maar ook bijzondere en opvallende kleuren. Je kiest eerst je favoriete zegelring of pendant en dan voeg je een icon toe. Wat het zo leuk maakt is dat deze icons (die je zelf in het sieraad plaatst) verwisseld kunnen worden. De icons passen op zowel de zegelringen als op de pendanten. Deze verwisselbare feature zorgt ervoor dat jij eindeloos kunt blijven combineren. De ene dag draag je jouw eigen initiaal om je vervolgens op een zonnige dag in Parijs te wanen met een schattige croissant. Of je nu voor een streetstyle, chic office, of natural beauty look gaat, je maakt ongetwijfeld een fashion statement met de MM ICONS-collectie.

It’s not the gift but the thought that counts
Voor velen is het altijd weer moeilijk om een origineel cadeau te bedenken voor de feestdagen. Met de MM VINTAGE ICONS-collectie kan dit niet misgaan. Mocht je twijfelen over welk icoontje het beste past bij je vriendin of zus dan kun je ook kiezen uit één van de drie setjes. De Love set, Paris set en de Nature set bestaan uit drie verschillende icoontjes die samen een mooie betekenis vormen.

www.mi-moneda.com

Door |2018-11-29T12:27:23+00:0029 november 2018|Rubriek Nieuws|Label: , , , , |

Over de auteur:

Linda is een van uw eerste aanspreekpunten bij de FGZ. Zij beantwoordt uw vragen of verwijst u door. Daarnaast ondersteunt zij de secretariaten en verricht zij secretarieel werk t.b.v. diverse projecten zoals Beleef het Sieraad. Linda organiseert de bijeenkomsten en is samen met Joke verantwoordelijk voor onze website.

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De FGZ overkoepelt de Nederlandse Juweliers en Uurwerkenbranche (NJU) en de Vereniging Goud- en Zilversmeden (VGZ). Hun leden worden automatisch lid van de FGZ en profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures