/, Nieuws/Michael Kors brengt Sofie smartwatch opnieuw uit

Michael Kors brengt Sofie smartwatch opnieuw uit

Een verfrissende versie van zijn immer populaire klassieker- de nieuwe Michael Kors Sofie 2.0 touchscreen smartwatch. Deze smartwatch brengt een mix van moderne glamour en evolutionaire, draagbare technologie die je helpt gemotiveerd, actief en verbonden te blijven.

Een favoriet uit de Michael Kors Access-collectie, de Sofie touchscreen smartwatch, is geüpdatet met moderne, geavanceerde functies zoals een hartslagmeter, swim-proof technologie, contactloze betaalmethoden, GPS-functies en meer.

Ter aanvulling op de drie klassieke stalen versies, introduceert het merk ook een rosé-gouden met zilver roestvrijstalen versie, met luxe pavé-kristallen op de horlogeband. De Sofie bevat nieuwe digitale wijzerplaten, eindeloos aanpasbaar aan je levensstijl en stemming. De wijzerplaat is bovendien verbonden aan je hartslag en geeft deze visueel weer, zo wordt het nog makkelijker deze te controleren. Synchroniseer de smartwatch met de My Social App – een functie die je toelaat om je Facebook- en Instagramfoto’s meteen op je horloge weer te geven– om je wijzerplaatfoto’s te personaliseren met stickers in Michael Kors-thema.

De Michael Kors Access Sofie 2.0 collectie is beschikbaar in de Michael Kors stores, online op michaelkors.com en bij geselecteerde retailers wereldwijd vanaf zomer 2019.

www.michaelkors.com

Door |2019-02-15T14:34:36+01:0015 februari 2019|Rubriek Branchenieuws, Nieuws|Label: , , |

Over de auteur:

Linda is een van uw eerste aanspreekpunten bij de FGZ. Zij beantwoordt uw vragen of verwijst u door. Daarnaast ondersteunt zij de secretariaten en verricht zij secretarieel werk t.b.v. diverse projecten zoals Beleef het Sieraad. Linda organiseert de bijeenkomsten en is samen met Joke verantwoordelijk voor onze website.

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De FGZ overkoepelt de Nederlandse Juweliers en Uurwerkenbranche (NJU) en de Vereniging Goud- en Zilversmeden (VGZ). Hun leden worden automatisch lid van de FGZ en profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures