/, Nieuws/My Bendel: nieuw Nederlands sieradenmerk

My Bendel: nieuw Nederlands sieradenmerk

My Bendel is het nieuwe Nederlandse sieradenmerk met naar eigen zeggen een heldere missie: Be You. “Met de handgemaakte sieraden van My Bendel kan iedere vrouw de finishing touch geven aan haar eigen stijl.” In de zeven collecties is voor elke outfit, voor iedere gelegenheid én in iedere maat een stijlvol sieraad te vinden.

Oprichtster en ontwerpster Yvette Noorlander: ‘’Na de strijd van de kledingcrisis te hebben overwonnen, volgt altijd de volgende uitdaging: mooie bijpassende sieraden vinden. Dat viel niet mee. Ik ben een liefhebber van sieraden, maar het bleek zo lastig een sieraad te vinden dat bij mij paste, uniek was, maar toch betaalbaar. Samen met mijn vriendin Aruna Kandhai ben ik daarom sieraden gaan ontwerpen die passen bij diverse vrouwen.’’

Edelstaal
De handgemaakte sieraden van My Bendel zijn het resultaat. Yvette: “Dutch Design, betaalbaar en lang draagbaar. De basis is edelstaal, dat lang mooi blijft en weinig onderhoud nodig heeft. In onze ontwerpen wordt edelstaal vaak gecombineerd met andere duurzame materialen zoals keramiek. Alle sieraden zijn hypoallergeen en irriteren daarom niet op de huid. Bovendien verkleuren ze niet en blijven de materialen mooi zonder onderhoud. Wij geloven in kwaliteit en geven daarom twee jaar garantie op alle sieraden.”

Hollywood of Venice?
My Bendel werkt met diverse collecties. Er wordt gekeken naar de laatste trends, maar de missie om tijdloze sieraden te ontwikkelen die passen bij de verschillende stijlen van vrouwen blijft leidend. De collecties hebben ieder een uitgesproken stijl, uitstraling en verhaal. Zo is ‘Venice’ verfijnd en romantisch, terwijl ‘Hollywood’ chique en opvallend is, aldus Yvette. Op deze wijze sluit elke collectie aan bij een ander type vrouw of soort gelegenheid.

Vrouwelijk, zelfverzekerd en trots
De twee vrouwen achter My Bendel geloven erin dat iedere vrouw uniek is en vinden dat vrouwen moet kunnen stralen tijdens elke gelegenheid. ‘’Waar je ook naartoe gaat of in welke bui je ook bent: bij iedere stijl en gelegenheid past een sieraad van ons. Tijdens het ontwerpproces laten wij ons inspireren door diverse vrouwen, waardoor we uiteenlopende en tijdloze sieraden ontwerpen. Wij willen elke vrouw een gevoel van vrouwelijkheid, zelfverzekerdheid en trots geven wanneer zij een van onze sieraden draagt’’, aldus Aruna.

www.mybendel.com

Door |2018-07-06T11:51:00+00:006 juli 2018|Rubriek Branchenieuws, Nieuws|Label: |

Over de auteur:

Joke is binnen de FGZ het aanspreekpunt wat betreft het vakblad Edelmetaal. Daarnaast stelt zij de nieuwsbrieven NJU, VGZ en Beveiliging samen en helpt ze u o.a. bij de afhandeling van klachten en het aanvragen van subsidie Sociaal Fonds detailhandel.

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De FGZ overkoepelt de Nederlandse Juweliers en Uurwerkenbranche (NJU) en de Vereniging Goud- en Zilversmeden (VGZ). Hun leden worden automatisch lid van de FGZ en profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures