//Nadere introductie Pellikaan Timing

Nadere introductie Pellikaan Timing

Pellikaan Timing mag in 2019 het limited edition horloge gaan produceren voor het (Nederlandse) horlogeforum.nl

Het in Utrecht gevestigde horlogemerk wist met haar inzending 61 van de 118 betaalde stemmen te bemachtigen en wint daarmee met een neuslengte verschil het recht om het ingezonden voorstel in productie te brengen.

Het winnende voorstel is een fris en zomers automatisch horloge met een GMT functie geworden, hiervan kan een tweede tijdzonde worden afgelezen.

Er zijn met de verkiezing reeds 61 horloges van de maximale oplage van 99 horloges verkocht. Inschrijving (met een horlogeforum.nl gebruikersnaam) is mogelijk tot en met 7 november 2018.

De planning  is om ze ruim voor de zomer klaar te hebben, want hij hoort bij het cocktailseizoen!

www.horlogeforum.nl

Door |2018-11-30T12:44:20+01:0030 november 2018|Rubriek Nieuws|Label: , |

Over de auteur:

Linda is een van uw eerste aanspreekpunten bij de FGZ. Zij beantwoordt uw vragen of verwijst u door. Daarnaast ondersteunt zij de secretariaten en verricht zij secretarieel werk t.b.v. diverse projecten zoals Beleef het Sieraad. Linda organiseert de bijeenkomsten en is samen met Joke verantwoordelijk voor onze website.

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De FGZ overkoepelt de Nederlandse Juweliers en Uurwerkenbranche (NJU) en de Vereniging Goud- en Zilversmeden (VGZ). Hun leden worden automatisch lid van de FGZ en profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures