/, Ledennieuws/Netwerkbijeenkomst goudsmeden Arnhem en omgeving

Netwerkbijeenkomst goudsmeden Arnhem en omgeving

Op maandagavond 29 januari vond de netwerkborrel voor edelsmeden uit Arnhem en omgeving plaats in het atelier van Han Jansen (Gemstones by Han) en Hans Burgers (Knightstones). De netwerkborrel wordt sinds enkele jaren zo’n drie keer per jaar georganiseerd.

Aanvankelijk zocht de groep een horecagelegenheid voor deze bijeenkomst, maar tegenwoordig stellen diverse goudsmeden hun atelier beschikbaar en wordt de borrel iedere keer bij iemand anders gehouden. Naar eigen inzicht kan diegene tijdens de avond iets speciaals organiseren. Han Jansen en Hans Burgers hadden voor deze gelegenheid edelsteenkenner Kees Mak gevraagd een presentatie te houden. Kees deed dat graag en vond een enthousiast publiek voor zijn lezing over topaas.

Na de boeiende presentatie was het tijd om in een ongedwongen sfeer te borrelen, informatie met elkaar uit te wisselen en natuurlijk het atelier van Han en Hans te bekijken. De goudsmeden in deze regio zijn erg enthousiast over deze bijeenkomsten. Het initiatief is inmiddels ook in andere regio’s overgenomen.

Hierbij een impressie van de avond.

Door | 2018-03-23T12:45:43+00:00 8 februari 2018|Rubriek Branchenieuws, Ledennieuws|Label: , |

Over de auteur:

Joke is binnen de FGZ het aanspreekpunt wat betreft het vakblad Edelmetaal. Daarnaast stelt zij de nieuwsbrieven NJU, VGZ en Beveiliging samen en helpt ze u o.a. bij de afhandeling van klachten en het aanvragen van subsidie Sociaal Fonds detailhandel.

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De FGZ overkoepelt de Nederlandse Juweliers en Uurwerkenbranche (NJU) en de Vereniging Goud- en Zilversmeden (VGZ). Hun leden worden automatisch lid van de FGZ en profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures