/, Nieuws/Nieuw in Nederland: Tass Joies

Nieuw in Nederland: Tass Joies

Sinds 1994 ontwerpt en produceert het Spaanse merk Tass Joies sieraden. Daarbij is de zoektocht naar nieuwe, spannende ontwerpen, gemaakt met ambachtelijke technieken en van een uitmuntende kwaliteit, volgens het merk leidend.

Tass Joies is begonnen als familiebedrijf uit Barcelona en werkt nog steeds met een klein team van uitsluitend vrouwen. Van idee tot ontwerp, van ordering tot productie, alles gebeurt in eigen huis waardoor de kwaliteit beter gewaarborgd kan worden. Ontwerper en maker van alle collecties is Gloria Miralles.

“We gebruiken uitsluitend gerecyclede metalen uit de Europese Unie en onze diamanten zijn afkomstig van legitieme bronnen, in overeenstemming met VN-resoluties”, aldus Gloria. “Alle edelstenen die we gebruiken zijn natuurlijk en van hoge kwaliteit. Om kleur te geven, hebben we ons laten inspireren door de edelstenen en halfedelstenen in hun meest rustieke, natuurlijke vormen. De Tass Joies-ontwerpen zijn minimalistisch en daardoor gemakkelijk te combineren met elke outfit en geschikt voor elke situatie.”

Alle items zijn leverbaar in zilver, wit of geoxideerd, zilver verguld en 18-karaats goud. De sieraden worden steeds op bestelling gemaakt wat het mogelijk maakt de maatvoering aan te passen. De sieraden worden alle verzegeld door het Juwelierscollege van Catalonië, dat de metaalauthenticiteit certificeert.

Tot op heden heeft Tass Joies zich vooral gericht op de Spaanse markt. Onlangs is besloten de collectie aan te bieden in de Benelux en in Duitsland. De verkoop in Nederland en in België is in handen van het agentuur Watch-Vision van Hans van loon (06-23573346, hansvanloon@watch-vision.nl.

www.tassjoies.com

Door |2018-07-12T11:07:57+00:0012 juli 2018|Rubriek Branchenieuws, Nieuws|Label: |

Over de auteur:

Joke is binnen de FGZ het aanspreekpunt wat betreft het vakblad Edelmetaal. Daarnaast stelt zij de nieuwsbrieven NJU, VGZ en Beveiliging samen en helpt ze u o.a. bij de afhandeling van klachten en het aanvragen van subsidie Sociaal Fonds detailhandel.

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De FGZ overkoepelt de Nederlandse Juweliers en Uurwerkenbranche (NJU) en de Vereniging Goud- en Zilversmeden (VGZ). Hun leden worden automatisch lid van de FGZ en profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures