/, Nieuws/Nieuw van Ebel

Nieuw van Ebel

EBEL lanceert drie EBEL Wave-damesmodellen met elegante en kleurrijke wijzerplaten. De nieuwe EBEL Wave-modellen zijn geïnspireerd op de minimalistische trend en hebben wijzerplaten met een subtiel Scandinavisch veelhoekig design. Het grafische patroon – lichtroze, felblauw of zilver – geeft de wijzerplaat een stijlvolle structuur, terwijl de golfschakels van de horlogeband deze geometrische vorm perfect aanvullen.

De EBEL Wave werd in 2014 geïntroduceerd als een evolutionaire interpretatie van de iconische EBEL Sport Classic. Vier jaar later is de EBEL Wave-collectie een belangrijke pijler voor het merk geworden, met bijna 40 damesmodellen en circa 15 herenmodellen.

Dit model is voorzien van een roestvrijstalen kast van 30 mm met saffierglas en de klassieke geschakelde horlogeband met een afwisselend geborsteld en gepolijst oppervlak en een vouwsluiting. De veelhoekige galvanische roze, blauwe of zilveren wijzerplaat met het kenmerkende “E”-logo op 12 uur en de op 3, 6 en 9 uur toegepaste indices zijn bezet met acht diamanten uurmarkeringen, die – samen met de 18K geelgouden lunette en kroon voor het zilveren model – zorgen voor een vleugje luxe. Dit subtiele, stijlvolle uurwerk is tot 50 meter waterdicht en belichaamt de filosofie van EBEL door stijlvolle schoonheid moeiteloos te combineren met uitzonderlijke kwaliteit, aldus het merk.

www.ebel.com

Door |2019-02-01T17:01:20+00:001 februari 2019|Rubriek Branchenieuws, Nieuws|Label: |

Over de auteur:

Joke is binnen de FGZ het aanspreekpunt wat betreft het vakblad Edelmetaal. Daarnaast stelt zij de nieuwsbrieven NJU, VGZ en Beveiliging samen en helpt ze u o.a. bij de afhandeling van klachten en het aanvragen van subsidie Sociaal Fonds detailhandel.

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De FGZ overkoepelt de Nederlandse Juweliers en Uurwerkenbranche (NJU) en de Vereniging Goud- en Zilversmeden (VGZ). Hun leden worden automatisch lid van de FGZ en profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures