EBEL lanceert drie EBEL Wave-damesmodellen met elegante en kleurrijke wijzerplaten. De nieuwe EBEL Wave-modellen zijn geïnspireerd op de minimalistische trend en hebben wijzerplaten met een subtiel Scandinavisch veelhoekig design. Het grafische patroon – lichtroze, felblauw of zilver – geeft de wijzerplaat een stijlvolle structuur, terwijl de golfschakels van de horlogeband deze geometrische vorm perfect aanvullen.

De EBEL Wave werd in 2014 geïntroduceerd als een evolutionaire interpretatie van de iconische EBEL Sport Classic. Vier jaar later is de EBEL Wave-collectie een belangrijke pijler voor het merk geworden, met bijna 40 damesmodellen en circa 15 herenmodellen.

Dit model is voorzien van een roestvrijstalen kast van 30 mm met saffierglas en de klassieke geschakelde horlogeband met een afwisselend geborsteld en gepolijst oppervlak en een vouwsluiting. De veelhoekige galvanische roze, blauwe of zilveren wijzerplaat met het kenmerkende “E”-logo op 12 uur en de op 3, 6 en 9 uur toegepaste indices zijn bezet met acht diamanten uurmarkeringen, die – samen met de 18K geelgouden lunette en kroon voor het zilveren model – zorgen voor een vleugje luxe. Dit subtiele, stijlvolle uurwerk is tot 50 meter waterdicht en belichaamt de filosofie van EBEL door stijlvolle schoonheid moeiteloos te combineren met uitzonderlijke kwaliteit, aldus het merk.

www.ebel.com