/, Nieuws/Nieuw van M&M Germany

Nieuw van M&M Germany

M&M Germany brengt dit najaar een aantal nieuwe modellen op de markt, zo meldt Slotboom & Partners, distributeur voor het merk in Nederland.

Best-M
De Best-M Icon is het designhoogtepunt in de serie Best-M, zo meldt M&M Germany. Het matstalen horloge heeft een 32mm kast, een kwartsuurwerk en een leren band. Verkrijgbaar in diverse variaties, met zilver- of goudkleurige kast en diverse kleuren banden. Waterdicht tot 3 ATM.

Big Circle
De Big Time-horloges van M&M zijn sportief en elegant tegelijk. De Big Circle is voorzien van een matstalen kast die maar liefst 42 mm meet. Ondanks deze vrij grote kast is het model toch door en door vrouwelijk, aldus het merk. Verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, met zilver- en zwartkleurige kast, lichte of donkere wijzerplaat en diverse kleuren banden in nubuck leer. Waterdicht tot 3 ATM.

www.mm-germany.com

Door |2018-11-02T10:48:42+00:002 november 2018|Rubriek Branchenieuws, Nieuws|Label: |

Over de auteur:

Joke is binnen de FGZ het aanspreekpunt wat betreft het vakblad Edelmetaal. Daarnaast stelt zij de nieuwsbrieven NJU, VGZ en Beveiliging samen en helpt ze u o.a. bij de afhandeling van klachten en het aanvragen van subsidie Sociaal Fonds detailhandel.

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De FGZ overkoepelt de Nederlandse Juweliers en Uurwerkenbranche (NJU) en de Vereniging Goud- en Zilversmeden (VGZ). Hun leden worden automatisch lid van de FGZ en profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures