//Nieuwe cao voor juweliersbranche

Nieuwe cao voor juweliersbranche

Per 1 juli 2018 is een nieuwe cao voor de juweliersbranche van kracht, de cao Retail non-food (voorheen de cao Fashion, Sport & Lifestyle). De nieuwe afspraken zijn verwerkt in een complete cao-tekst.

Vakbonden CNV Vakmensen, de Unie en AVV bereikten eind juni een onderhandelingsresultaat met werkgeversorganisaties INretail, NJU (juweliersbranche), Bodepa (parfumeriebranche), Tuinbranche Nederland en VGT (grootwinkelbedrijven). Dit resultaat is omgezet naar een definitief cao-akkoordFGZ-leden kunnen de tekst hier downloaden.

Door |2018-09-28T15:09:10+00:0028 september 2018|Rubriek Branchenieuws|

Over de auteur:

Joke is binnen de FGZ het aanspreekpunt wat betreft het vakblad Edelmetaal. Daarnaast stelt zij de nieuwsbrieven NJU, VGZ en Beveiliging samen en helpt ze u o.a. bij de afhandeling van klachten en het aanvragen van subsidie Sociaal Fonds detailhandel.

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De FGZ overkoepelt de Nederlandse Juweliers en Uurwerkenbranche (NJU) en de Vereniging Goud- en Zilversmeden (VGZ). Hun leden worden automatisch lid van de FGZ en profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures