//Nieuwe catalogus Bijou Moderne

Nieuwe catalogus Bijou Moderne

bijou moderne

In mei presenteert Bijou Moderne BV de 28ste editie van de catalogus. In diverse productgroepen zijn er weer extra artikelen toegevoegd.

Nieuwe producten
Bijou Moderne heeft een nieuwe lijn laboratoriumdiamanten op voorraad. Deze diamanten worden onder extreem hoge druk en met zeer hoge temperaturen op industriële wijze geproduceerd. Hierdoor kan een ruwe diamant gekweekt worden die bij gebruik voor juwelen gelijkwaardig is aan de natuurlijke diamant.

Op het gebied van chatons voorziet Bijou Moderne vanaf heden de klanten van Domino en Leicht chatons. Deze kwalitatief hoogwaardige chatons zijn een welkome aanvulling op het al uitgebreide assortiment, aldus Bijou Moderne.
Daarnaast is het assortiment Magic Engravers aangevuld met twee nieuwe modellen graveermachines, is Bijou Moderne preferred supplier van Durston, waardoor dit assortiment nog completer is geworden en zijn er in vele andere afdelingen aanvullingen terug te vinden.

Medio mei kunnen de vaste klanten de nieuwe catalogus op de mat verwachten.

Introductie-aanbiedingen
Ter introductie van de nieuwe catalogus 2018-2019 kunnen de klanten aantrekkelijke introductie-aanbiedingen verwachten. Deze speciale aanbiedingen worden via de nieuwsbrieven verspreid en zijn in mei op de website terug te vinden.

www.bijoumoderne.nl

Door |2018-04-16T16:51:49+00:0016 april 2018|Rubriek Branchenieuws|Label: |

Over de auteur:

Joke is binnen de FGZ het aanspreekpunt wat betreft het vakblad Edelmetaal. Daarnaast stelt zij de nieuwsbrieven NJU, VGZ en Beveiliging samen en helpt ze u o.a. bij de afhandeling van klachten en het aanvragen van subsidie Sociaal Fonds detailhandel.

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De FGZ overkoepelt de Nederlandse Juweliers en Uurwerkenbranche (NJU) en de Vereniging Goud- en Zilversmeden (VGZ). Hun leden worden automatisch lid van de FGZ en profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures