/, Nieuws/Nieuwe collecties SGS Fabriek

Nieuwe collecties SGS Fabriek

SGS Fabriek BV presenteert tijdens de Voorjaarsbeurs Jewels & Watches op 11, 12 en 13 maart in een volledig nieuwe stand de nieuwe collecties.

Fjory
De collectie Fjory wordt uitgebreid met een nieuwe Fjory Exclusive lijn; armband, ring, oorsteker en hanger voorzien van een sterrenhemel in twee verschillende uitvoeringen. Gebaseerd op de sterrenhemel boven de Noord- en de Zuidpool. De twee sets verschillen in het aantal gebruikte briljanten en in de prijsklassen, maar zijn beide leverbaar in wit- en geelgoud en op verzoek in roségoud. Zoals alle sieraden van Fjory zijn ook deze sets gemaakt van 14-karaats goud gevuld met zilver. Ook op het gebied van schakelcolliers- en armbanden biedt SGS een uitbreiding.

Mori Diamond
De introductie van het eerste campagnemodel van Mori Diamond biedt de juwelier de mogelijkheid landelijke zichtbaarheid te creëren in verschillende weekbladen. De deelnemende juweliers krijgen een voorsprong op andere juweliers; de sets worden het eerste halfjaar na plaatsing van de advertentie alleen via de vooraf ingeschreven deelnemers geleverd. Na dit eerste halfjaar wordt de set een vast onderdeel van de Mori Diamond collectie en kan deze door alle dealers besteld worden.

Mori Fashion Diamond
De collectie Mori Fashion Diamond bestaat uit 27 sets met diamantsieraden die direct uit voorraad geleverd kunnen worden. De samenstelling per winkel kan worden afgesteld op de wensen van de consument.

Mori Diamond Exclusive
Het limited Moederdagmodel van Mori Diamond Exclusive wordt in een oplage van 100 stuks gemaakt en geleverd in een speciaal hiervoor ontworpen presentatiebox. Voor examenkandidaten is een speciaal model gemaakt met een zetting die voor een groots effect zorgt waarmee de behaalde prestatie wordt onderstreept.

En dan zijn er verder nog de Chici d’Oro herensieraden, die goed met elkaar te combineren zijn, en de nieuwe collectie massief gouden kettingwerk bestaande uit armbanden en colliers die in elke lengte op bestelling te leveren zijn. In geelgoud, bicolor en op bestelling in andere samenstellingen.

Beeld van alle nieuwe producten is er nog niet. Neem voor meer informatie contact op met:
verkoop@mori-sieraden.nl

Door | 2018-02-13T16:14:15+00:00 13 februari 2018|Rubriek Branchenieuws, Nieuws|Label: , , |

Over de auteur:

Joke is binnen de FGZ het aanspreekpunt wat betreft het vakblad Edelmetaal. Daarnaast stelt zij de nieuwsbrieven NJU, VGZ en Beveiliging samen en helpt ze u o.a. bij de afhandeling van klachten en het aanvragen van subsidie Sociaal Fonds detailhandel.

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De FGZ overkoepelt de Nederlandse Juweliers en Uurwerkenbranche (NJU) en de Vereniging Goud- en Zilversmeden (VGZ). Hun leden worden automatisch lid van de FGZ en profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures