/, Nieuws/Nieuwe gouden babyplaatbandjes bij Drijfhout

Nieuwe gouden babyplaatbandjes bij Drijfhout

Zelfs bij de kleinste gouden sieraden zijn soms belangrijke vernieuwingen. Het babyplaatbandje is al jaren het best verkochte gouden sieraad voor baby’s en kinderen, aldus Drijfhout. “Door de gestegen goudprijs werd echter vaak gekozen voor een goedkoper alternatief zoals zilver of 8-karaats.”

Door gebruik te maken van nieuwe technieken is het nu volgens Drijfhout mogelijk een lichter plaatbandje te produceren dat niet aan kwaliteit onderdoet voor een zwaardere variant. “Een gekleurd symbooltje is altijd aantrekkelijk voor kinderen. Voorheen was het probleem dat dergelijke bedeltjes niet kleurvast waren. Nieuw is het kleurprinten van het gouden symbool dat daarna wordt afgedekt met epoxyhars. Epoxyhars heeft de eigenschap dat het twee keer sterker is dan beton, vloeistof dicht is en UV bestendig is. Hierdoor zullen de vrolijke symbooltjes lang probleemloos gedragen kunnen worden.” De babyplaatbandjes hebben een extra tussenoog en de advieswinkelverkoopprijs is €89.

www.drijfhoutnl.com

Door |2018-06-04T14:48:36+00:003 mei 2018|Rubriek Branchenieuws, Nieuws|Label: |

Over de auteur:

Joke is binnen de FGZ het aanspreekpunt wat betreft het vakblad Edelmetaal. Daarnaast stelt zij de nieuwsbrieven NJU, VGZ en Beveiliging samen en helpt ze u o.a. bij de afhandeling van klachten en het aanvragen van subsidie Sociaal Fonds detailhandel.

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De FGZ overkoepelt de Nederlandse Juweliers en Uurwerkenbranche (NJU) en de Vereniging Goud- en Zilversmeden (VGZ). Hun leden worden automatisch lid van de FGZ en profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures