Dit seizoen is de wereld van Pandora volgens het merk een magisch sieradenparadijs dat uitnodigt tot creativiteit en avontuur. De natuurlijke pracht van het bos was een bron van inspiratie voor de nieuwe sieraden. In het middelpunt staat het eikenblad. Dit vertrouwde motief heeft een krachtige symboliek en kan op vele manieren worden gecombineerd, aldus Pandora.

„De magische wereld van Pandora staat voor dingen waar wij zo veel van houden: mensen, plaatsen, passies”, zeggen VP Creative Directors, Francesco Terzo en A. Filippo Ficarelli. „Die wereld staat ook voor de droom van meer openheid, acceptatie en goedheid. In een magische wereld kun je al deze facetten verwezenlijken. Jij alleen bepaalt wat er gebeurt.”

Bladvormen van zilver en Pandora Shine zijn typisch voor de collectie die met de hand is voorzien van een gedetailleerde finish en kubische zirkonia’s. “De ingegraveerde vertakkingen doen denken aan de natuurlijke vorm en beweging van boomblaadjes. De asymmetrische silhouetten die terug te vinden zijn in de oorbellen, bedels en charms zijn een afspiegeling van de onvolkomenheden van de natuur. Ons favoriete stuk uit de collectie is de eikenbladring die over twee vingers wordt gedragen.”

www.pandora.net