Home >
Nieuws >
Huidige artikel

Casio introduceert Baby-G Pokémon

January 29, 2021

Auteur:
Joke Sants

Casio Computer Co., Ltd., brengt in samenwerking met The Pokémon Company de BA-110PKC op de markt, een nieuwe toevoeging aan de BABY-G-productlijn van schokbestendige horloges voor vrouwen. Het horloge draait om Pikachu, de geliefde Pokémon uit de wereldwijd populaire animatieserie.

Om de 25e verjaardag van BABY-G te vieren, bracht Casio vorig jaar een samenwerkingsmodel uit waarin Pikachu, de 25e Pokémon in de Pokédex, centraal stond. Dat verjaardagsmodel had een stijl met stippen die deed denken aan videogames uit de jaren 90, de tijd waarin zowel BABY-G als Pokémon voor het eerst uitkwamen. De Pikachu-designelementen die overal op het digitale horloge zaten, werden wereldwijd goed ontvangen.

Deze tweede samenwerking heeft geresulteerd in een analoog-digitaal horloge met een buitenthema dat het actieve imago van het merk BABY-G weerspiegelt. Op de hele band van de BA-110PKC is een camouflagepatroon te zien met daarbinnen een vrouwelijke Pikachu met een hartvormige staart. Het Pikachu-design bevat vele subtiele details zoals het silhouet van de roze staart op de passant en de afbeelding van Pikachu op de achterkant van de kast. Ook verbeelden de uur- en minuutwijzers het gezicht van Pikachu, een speelse toevoeging die de drager elke keer weer blij maakt als hij of zij naar de tijd kijkt.

Dit unieke model zit in een speciale verpakking die geïnspireerd is op de iconische Pokéball, wat de ervaring van het bezitten van dit horloge met Pikachu-thema nog eens extra bijzonder maakt.

www.casio-europe.com

Terug