Home >
Nieuws >
Huidige artikel

Omega lanceert speciale seamaster 007 edition

April 21, 2020

Auteur:
Joke Sants

James Bond draagt al sinds 1995 een Omega Seamaster en dat zal in de nieuwste film, No Time To Die, niet anders zijn. De 25ste James Bond-film komt in april uit en dus onthulde Omega onlangs de nieuwe Seamaster Diver 300M 007 Edition.

De nieuwe Seamaster Diver 300M 007 Edition is ontworpen in samenwerking met Daniel Craig en de 007-producers. Omega heeft gedurende het ontwerpproces nauw contact gehad met de acteur die als James Bond-kenner precies weet welke mogelijkheden een 007 Edition moet hebben.

Daniel Craig: “Samen met Omega is besloten dat een lichtgewicht horloge perfect zou zijn voor een undercover agent als 007. Daarbij leek het mij goed het model voor een unieke look van wat kleur en een vintage touch te voorzien. Het uiteindelijke horloge ziet er geweldig uit!”

De kast van het 42mm-horloge en de mesh band zijn gemaakt van klasse 2 titanium, een sterk en licht materiaal. Om het gewicht van het horloge verder te beperken heeft Omega aluminium gebruikt voor de wijzerplaat en bezel, in een verouderde kleur ‘tropical’ bruin. Het uurwerk wordt aangedreven door de Omega Co-Axial Master Chronometer Calibre 8806. Waterdicht tot 30 ATM.

De Seamaster Diver 300M 007 Edition met de titanium band of een gestreepte NATO-band met 007-gravure in donkerbruin, grijs of beige is vanaf februari verkrijgbaar. Wordt geleverd in een exclusieve bijbehorende etui.

www.omegawatches.com

Terug