Home >
Nieuws >
Huidige artikel

Swatch Valentijnshorloge

February 7, 2021

Auteur:
Joke Sants

Time is what you make of it. Velen geloven ook dat het een gebroken hart kan genezen. Daarom wijdt Swatch deze Valentijnsdag aan alle singles en liefdescynici, met een nieuwe collectie en campagne die een frisse en olijke draai geven aan de belangrijkste dag van het jaar voor de liefde.

In plaats van de gebruikelijke romantische berichten, hebben vier Swatch horloges het tegenovergestelde sentiment. Elk horloge vertelt een verhaal over liefdesverdriet met een komische touch en een vleugje sarcasme, met een bijna therapeutisch effect voor de ongebonden single.

Bij de Valentine Special P(E/A)NSE-MOI draait alles om peeling. We bedoelen healing! Het felrode horloge heeft een zachte binnenzijde boordevol liefde en wordt geleverd in een EHBO-doos, compleet met pleisters om de scheuren van een gebroken hart te repareren én te genezen. En als de behandeling niet werkt, dan zie je er in ieder geval fantastisch uit!

HATE 2 LOVE bekijkt het van twee kanten en is een achtbaan van emoties. Overdag vertoont de zwarte wijzerplaat de smachtende zin “I hate to love you.” Maar bij zonsondergang verschijnen de woorden “I love you” op de wijzerplaat van het horloge. Het horloge laat zien dat elke medaille twee kanten heeft, net als die ingewikkelde gevoelens waar je mee zit. Klinkt het bekend?

Geïnspireerd op de ongebonden en jonge liefde uit de jaren 70, zijn BEATING LOVE en BEATING PINK horloges voor ieders hart en vormen een hart dat staat te popelen om grenzeloze, eeuwige liefde te geven.

www.swatch.com

Terug