Home >
Nieuws >
Huidige artikel

Tefaf lanceert online beurs in november

October 27, 2020

Auteur:
Joke Sants

Vanwege de coronapandemie wordt de kunst- en antiekbeurs TEFAF van 1 t/m 4 november 2020 geheel online gehouden. De fysieke beurs in New York is voor die data geannuleerd. Een fysieke TEFAF staat voor 31 mei t/m 6 juni 2021 gepland in Maastricht.

Het is de bedoeling om zowel de fysieke als de digitale edities van TEFAF naast elkaar te zetten. Tijdens de eerste digitale versie begin november zullen toonaangevende dealers uit de TEFAF-community ieder één bijzonder kunstwerk tentoonstellen dat hun expertise het beste vertegenwoordigt. Het resultaat is een showcase van meer dan 300 meesterwerken die aan een wereldwijd publiek wordt getoond.

Bezoekers die door de grote verscheidenheid aan online gepresenteerde stukken bladeren, kunnen vervolgens rechtstreeks contact opnemen met de exposant voor de aankoop van een favoriet werk. Alle exposanten zijn live en via één druk op de knop beschikbaar voor informatie en verkoop. Om mee te doen moeten digitale bezoekers zich van te voren inschrijven. Dit kan via: https://www.tefaf.com/visitors/sign_up

De komende fysieke TEFAF staat in Maastricht gepland van 31 mei t/m 6 juni 2021. In december zal de beursorganisatie concrete plannen bekendmaken omtrent het kunstevenement.

www.tefaf.com

Terug