Het kan gebeuren; u levert diensten of goederen en vervolgens blijft betaling van uw factuur uit. U doet er zelf alles aan om alsnog betaling te krijgen. Die blijft uit en een ongewenste situatie ontstaat. U heeft een professionele incassopartner nodig. Bent u lid van de FGZ? Dan kunt u gebruikmaken van de speciale ledenaanbieding van deurwaarders- en incassobureau BoitenLuhrs.

De FGZ heeft met BoitenLuhrs voor leden een speciale afspraak gemaakt voor de behandeling van incasso’s in de minnelijke fase. Die afspraak houdt in dat BoitenLuhrs de dossiers van FGZ-leden op basis van no cure, no pay zal behandelen.

No cure, no pay
In het minnelijke incassotraject zal BoitenLuhrs uw debiteuren intensief benaderen om de openstaande facturen te incasseren. Lukt het BoitenLuhrs niet om een uitstaande bedrag te innen en u wilt niet naar de rechter stappen voor uw vordering? Dan hoeft u geen bureau- en dossierkosten van € 40 excl. btw te betalen. BoitenLuhrs sluit het dossier en alleen additionele kosten (informatiekosten zoals kosten voor een uittreksel van de Kamer van Koophandel of van het kadaster) komen voor uw rekening. Wilt u uw vordering wel voorleggen aan de rechter? Dat kan natuurlijk. Hiervoor maakt BoitenLuhrs dan aanvullende afspraken met u. Openstaande facturen kunt u bij BoitenLuhrs aanmelden via fgz@boitenluhrs.nl met vermelding van uw lidmaatschapsnummer.

Over BoitenLuhrs
BoitenLuhrs is een incasso- en gerechtsdeurwaarderskantoor dat landelijk actief is en vestigingen heeft in Den Haag en Amsterdam. Het kantoor verzorgt het complete incasso- en deurwaarderstraject van A tot Z met incassospecialisten, gerechtsdeurwaarders en juristen vanuit de eigen organisatie waardoor de afzonderlijke trajecten snel en efficiënt verlopen. Daarnaast adviseren en informeren de incassospecialisten van dit bureau de opdrachtgevers over het voeren van (preventief) debiteurenbeheer en creditmanagement activiteiten.

www.boitenluhrs.nl