Het Swiss Made horlogemerk Mondaine, bekend van het officiële design van de Zwitserse spoorwegen, werkt sinds kort samen met het fietsenmerk Roetz dat grondstoffen en fietsonderdelen voor de productie van nieuwe fietsen gebruikt.

In samenwerking met Roetz is er dit najaar een duurzame fiets voor Mondaine ontwikkeld. Roetz hergebruikt bestaande grondstoffen en fietsonderdelen voor de productie van nieuwe fietsen. Deze milieubewuste ontwikkeling sluit naadloos aan bij de duurzame essence collectie van Mondaine (waarbij 71% van het horloge bestaat uit gerecyclede materialen).

De duurzame fiets werd verloot onder alle klanten van de PDA Group die de essence collectie hebben opgenomen. De winnaar van de actie is Nobilia Sieradenatelier uit Utrecht. Het gehele team was blij verrast toen Josh van Sommeren (brandmanager Mondaine) met de duurzame fiets de winkel binnen kwam fietsen. De fiets krijgt een mooie plek in de prachtige winkel.

Voor volgend jaar staan er meer duurzame acties op de planning, aldus Mondaine. Heeft u vragen over de duurzame essence collectie? Neem dan contact op met: Josh van Sommeren, 06-5233 0770, josh.vansommeren@pdagroup.nl.