/, Nieuws/Olympic Paywatch: contactloos betalen

Olympic Paywatch: contactloos betalen

Zonder portemonnee of pinpas naar de supermarkt of het sportveld? Geen eindeloze zoektochten door een handtas die overvol is? Olympic maakt dit vanaf eind van het jaar mogelijk met de nieuwe Paywatch.

Olympic introduceert tijdens Jewels & Watches in Utrecht een horloge waarmee betaald kan worden: de Olympic Paywatch. Olympic is volgens PDA Group het eerste Nederlandse horlogemerk dat ingebouwde betaalchips verwerkt in haar horloges. Wie bankiert bij ABN AMRO kan vanaf eind 2018 dankzij de NFC-chip met dit horloge – net als met de pinpas – betalen. Wereldwijd en contactloos. Raakt het horloge kwijt of wordt het gestolen? Dan kan de chip eenvoudig aan- of uitgezet worden via een applicatie op de smartphone.

De collectie bestaat uit zes heren- en acht damesmodellen in verschillende kleuren en uitvoeringen. De modellen zijn tijdloos, verfrissend en bovendien zeer betaalbaar, aldus PDA Group. Advies-w.v.p. van €89 tot €139.

www.pdagroup.nl

Door |2018-08-31T10:17:44+00:0028 augustus 2018|Rubriek Branchenieuws, Nieuws|Label: |

Over de auteur:

Joke is binnen de FGZ het aanspreekpunt wat betreft het vakblad Edelmetaal. Daarnaast stelt zij de nieuwsbrieven NJU, VGZ en Beveiliging samen en helpt ze u o.a. bij de afhandeling van klachten en het aanvragen van subsidie Sociaal Fonds detailhandel.

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De FGZ overkoepelt de Nederlandse Juweliers en Uurwerkenbranche (NJU) en de Vereniging Goud- en Zilversmeden (VGZ). Hun leden worden automatisch lid van de FGZ en profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures